shit the same

Och tro på sjutton att jag vart magsjuk också. Är det typiskt eller vad? Jag lyckades inte somna förrän runt ett och sedan vaknade jag med kramp i magen halv fyra. Hej badrum i en timme. Eftersom det inte smittar så måste jag till skolan imorgon. Och det lustiga är att jag hittar inte ens på. Igår så var jag hemma utan någon direkt anledning men så idag.. det bevisar ju att jag kan bli sjuk på riktigt. Funderar på att försöka få tag i tabletter som lugnar, lindrar stress eller så helt enkelt planera om mitt fullspäckade schema, för jag tror inte att min kropp kommer palla det här hur länge som helst. Jag måste helt enkelt varva ner. Vid snart sexton års ålder ska man inte få problem på grund av stress.. det hänger bara inte ihop!
Så idag har jag till största del tagit det lugnt, åkte med mamma till ridhuset och tittade, lastade Mozart i 1-2 timmar och sedan inte alltför mycket mer. Ska snart försöka äta lite, duscha och efter det möjligtvis plugga lite matte, göra klart de sista läxorna så jag kan lämna in imorgon. Sov trots allt till tio idag, så jag ligger väl inte efter med så många timmars sömn.
Är så sjukligt trött på allting just nu. Allt och inget. Ingenting blir som man tänkt sig. Men ptja, helgen blir nog trevlig i alla fall.. förhoppningsvis. På lördag kväll tänker jag bara ta det lugnt.. Nyss så ropade min lillebror att jag måste kolla en reklam på tv:n, med himlande ögon och en tröttsam suck vänder jag mig ointresserat om. Jag möts av en bebis som dansar till.. thats the way.. någonting.. Reklam för räkost. Helt ärligt bästa reklamen på länge.

Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0