skööööööönt

Även idag kommer det första blogginlägget ganska sent men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge så länge det gäller min blogg.
Jag ska delge er en otäck händelse som inträffat idag.
På morgonen var det simskola, det är dock inte det värsta, utan det gick bra, tack. Sedan så stannade jag och ett par vänner kvar för att lapa sol och bara ha det skönt. En utav få nackdelar med sådana stillsamma aktiviteter är att jag blir så makalöst otålig och rastlös. Det kröp inte bara myror på mig, bokstavligen, utan också i mig, symboliskt sett. Efter ett par timmar vandrade vi iväg i den stekande solen för att hämta pengar till glass.
Det jag ska komma till är att jag är SÖNDERBRÄND! Visst, jag smorde in axlarna en aning med en femtonsolcreme. Och ja, nu i efterhand inser jag att jag borde tagit mitt förnuft till fånga och badat i solcreme 50+ solskyddsfaktor. Är ganska så väldigt säker på att det hade varit en utomordentlig idé. Tilläggas skall också att jag sade, när en av mina vänner nämnde att "du har ju inte smörjt dig på ryggen" att "det behövs inte, jag blir aldrig röd där i alla fall". Tji fick jag!
Jag upptäckte efter några timmar i solen att jag började bli lite rödlätt på  axlarna och att ryggen kändes en aning stel. Ja. Så efter att ha suttit en stund i nästan skugga så uppkom dessa hemskheter och jag säger då det.
Tredje gradens brännskador, påstår min mor, och jag är inte långt ifrån att hålla med henne. Varje rörelse är en sann plåga. Nattens sömn kommer förmodligen att bli totalt underbar! Tänk bara att få ligga i sängen och känna hur lakanet knölar sig under ryggen. Mmmmmm!
Svårt att erkänna men det här var inte ett av mina smartaste drag.

Kommentarer
Postat av: T

Jag blir aldrig solbränd :D

2009-06-24 @ 18:25:47
Postat av: Anonym

Det är för att du är ocool.

2009-06-24 @ 18:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0