ouuuuuuuuuuut

Helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle skriva ett blogginlägg och det dråpliga är att jag faktiskt inte har någonting att förtälja. Det var bara ett av alla mina ryck som jag får med jämna och ojämna mellanrum.
Den här dagen har vi inte alls gjort mycket. Vi hade bild då jag klistrade ihop en tacksamt leende MonaLisa. Ett par klass åtta kom på miljöbesök och jag fick dåliga vibbar. Jaha, sedan fick vi ge oss ut i denna stormande tillvaro, det är väl Gudruns syster Birgitta som kommit på besök, eller något i den stilen. Sedan hade vi datorkunskap. Vi fick ett 34ord långt korsord att lösa - detta för att vi skulle träna på att webbsöka. Tillägga måste jag att vi har en sådan underbar datorkunskapslärare.
Anledningar:
1) Sju minuter kvar på lektionen, jag och frökenP behöver verkligen gå och vi är klara med allt som vi skall göra. Han säger tvärnej, vägrar låta oss smyga iväg. Det retade gallfeber på mig!
2) Jag har skrivit vg på alla prov utom ett, som vi inte gjort. Och jag har gjort de flesta uppgifter som skall göras. Idag talade han om för mig att om jag skriver ig på det provet får jag förmodligen ig i hela kursen. Det tycker inte jag är okej! Gallfeber ännu en gång.
För övrigt har jag tyckt relativt bra om honom. Fram tills idag då förstås.
Sedan åkte vi hem, inte några lektioner kvar. Skönt! Så nu har jag ätit och uppenbarligen håller hovslagaren på därute och skor om våra hästar. Jag borde nog gå ut en sväng.

För övrigt försöker jag att återuppliva min twitter.
Vi får väl se hur det går...
Min twitter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0