Livet är ju rätt fint ändå

Idag har det varit fullbokat schema och jag tycker om sådana dagar.
Tjugo minuter efter hemkomst från APU:n var jag ute i stallet, ytterligare fyrtio minuter senare var jag på väg till staden för att rida lektion för min instruktör. Och nu har jag precis kommit innanför dörren, slängt en bit lax med lök och tomat i ugnen.
Hela kvällen (med undantag för en timme då jag ska se Våra vänners liv, SVT är duktiga på bra serier) ska jag ägna åt plugg. Det är alltifrån en budget, stort religionsarbete, en projketplan till att läsa Kurre, skriva en engelska B-text, skriva om Robban och så lite APU-uppgifter på det. Minst! Jag ligger väl inte direkt efter, men det är mycket på en gång och jag är duktig på att skjuta upp saker. Men nu känner jag mig laddad, ska verkligen se till att få det gjort.
Laddningen beror nog lite på att jag och min APU-handledare har diskuterat universitet en hel, hel del. Jag är väldigt inne på vad jag ska göra efter gymnasiet, det kommer ta några år men jag hoppas och tror att det kommer bli bra. Därför gäller det sannerligen att ligga i nu så hårt jag bara kan för att öka mina poäng ytterligare. Pjuh!
Så, nu ska jag väl sätta igång. Om jag är himla snabb med allt så kommer det upp bilder senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0