i really want you

Då var dagens skoldel avklarad. Sjukt soft och smått onödig dag, kan ju konstateras. Först hade vi svenska och förberedelser för nationella prov nästa vecka. Efter det so, ritade en reklamplanch tillsammans med Emelie, Amanda och Elin. Tog min idé från 8an, smör på tub, men gjorde den mycket bättre än vad jag tidigare lyckats med. Übersnygg vart den, ha! Tryckgott är tubens namn och finns att köpa i Din närmsta matbutik, nu med tre olika munstycken. En för lite speciella tillfällen (vågigt), ett för smörälskare (tjockt) och så slutligen standard, det lite tunnare. Fantalalastiskt. Efter lunchrasten hade vi spanska och tog inte ut oss alltför mycket och så avrundades dagen med some a-tid. Gjorde klart den sista matteläxan. När jag började ta igen matteläxorna för knappt en vecka sedan hade jag att göra läxa 5-12, men med hjälp av både den ena och andra så har jag nu äntligen lämnat in läxboken. Satisfied!
Har precis färglagt mina naglar och överväger till och med att ta mig tiden att locka håret och sedan slänga upp det i någon.. frisyr/uppsättning. Ska ju snart till Arboga, så det är ju inte för att jag ska sitta här hemma och vara uppklädd. Vi åker väl runt 18 så jag måste snart sätta igång om jag skall hinna. Och idag (detta måste bara skrivas) är jag inte det minsta trött. Har vart pigg hela dagen och känt mig så stabil. Trots en del magont och vem-vet-vad så mår jag faktiskt riktigt bra. Det var ett tag sedan och jag gillar den här känslan.
Lämnade in min blivande 'bok' till min svenskalärare så jag kan få lite kritik. Har känt mig väldigt osäker på mycket och lite hela tiden, så jag känner att jag är i stort behov att få utbyta tankar med någon kunnig. Ska försöka att läsa en del i min lånade bok (se tidigare inlägg om det är av intresse att veta vad för bok) och låta mig bli inspirerad, får alltid åtminstone någon ny idé och en del ord som man kan använda. Mina favorituttryck just nu är att ex. "att leva djävulen" och "slå ihjäl tiden". En vacker dag Ska jag bli författare, det ska gå. Jag ska ha ett vanligt yrke, men på sidan av vara en känd författare. Att beröra folk genom texter, sidor man skriver är något fantastiskt. Men vi får väl se. Oftast är ens vägar omöjliga att förutspå, så mycket hinner ändra sig och mogna.
Lämnade hur som helst in min ansökan idag, känner mig helt säker och det är inte illa. Det ordnar sig nog, det gör det alltid... på ett eller annat sätt.
Nu ska jag dra vidare. Ha det bra, gott folk!

Tjaoo!


shit the same

Och tro på sjutton att jag vart magsjuk också. Är det typiskt eller vad? Jag lyckades inte somna förrän runt ett och sedan vaknade jag med kramp i magen halv fyra. Hej badrum i en timme. Eftersom det inte smittar så måste jag till skolan imorgon. Och det lustiga är att jag hittar inte ens på. Igår så var jag hemma utan någon direkt anledning men så idag.. det bevisar ju att jag kan bli sjuk på riktigt. Funderar på att försöka få tag i tabletter som lugnar, lindrar stress eller så helt enkelt planera om mitt fullspäckade schema, för jag tror inte att min kropp kommer palla det här hur länge som helst. Jag måste helt enkelt varva ner. Vid snart sexton års ålder ska man inte få problem på grund av stress.. det hänger bara inte ihop!
Så idag har jag till största del tagit det lugnt, åkte med mamma till ridhuset och tittade, lastade Mozart i 1-2 timmar och sedan inte alltför mycket mer. Ska snart försöka äta lite, duscha och efter det möjligtvis plugga lite matte, göra klart de sista läxorna så jag kan lämna in imorgon. Sov trots allt till tio idag, så jag ligger väl inte efter med så många timmars sömn.
Är så sjukligt trött på allting just nu. Allt och inget. Ingenting blir som man tänkt sig. Men ptja, helgen blir nog trevlig i alla fall.. förhoppningsvis. På lördag kväll tänker jag bara ta det lugnt.. Nyss så ropade min lillebror att jag måste kolla en reklam på tv:n, med himlande ögon och en tröttsam suck vänder jag mig ointresserat om. Jag möts av en bebis som dansar till.. thats the way.. någonting.. Reklam för räkost. Helt ärligt bästa reklamen på länge.

Hejdå!

One Of The Brightest Stars

För tillfället är bilddagboken så.. AAH! Hela tiden är det för hög belastning så nu ger jag upp och ägnar mitt liv åt något annat. Har fortfarande ca 5-6 matteläxor att ta igen. Gjorde en kraftansträngning att ta igen det idag, men icke, jag förstår nada. När jag väl fått en sak förklarat för mig kör nästa grej ihop sig, i den här takten lär jag då aldrig bli klar.
Idag när mamma vaknade så hade vi lite meningsskiljaktigheter och med mina humörsvängningar/rubbningar så gick jag ut i det blivande stallet. Jag vet inte vad som flög i mig, men en hel del fick jag gjort i alla fall. Bland annat så satte jag upp spikar så vi kan hänga upp grimskaft och grimmor, jag byggde en hylla som vi kan ställa allt ifrån olika sorters lotion till insektsmedel och torrschampoo på. Och så ändrade jag om bland fodret och borstade och borstade, svårt att få bort allt hö som gladeligen sprider sig, men jag gjorde åtminstone ett tappert försök. Eftersom jag inte vart hemma ikväll ska jag alldeles snart ut och ge hästarna kvällshöet och en försenad middag, väntar bara på att pappa skall göra sig klar så han kan göra mig sällskap. Jag är ju trots allt ganskaaa mörkrädd.
Ingen skola för mig idag, och nej, jag är inte direkt sjuk. Jag har ont i magen, men det går att uthärda. Jag känner mig mer trött på allt, på mig själv, på allt jag gör och... jag orkade bara inte. Tyck att jag skolkar, det är väl en blandning av det trots allt. Men jag är så instabil och känner mig inte pepp för ett öre, jag.. äsch, jag vet inte. Som om att det inte räcker med att mitt psyke (säger man så?.. det låter lite psycho och jag menar inte att jag är überdeprimerad etc, lite allmänt hormoniellt depp bara) är trött, jag kan inte sova om nätterna heller. Jag kan verkligen inte sova. Jag ligger enbart och stressar upp mig själv så pass att jag får lite smått hjärtklappning och det pirrar i magen. Helt hysteriskt! Oftast bara för små, små saker, men med tanke på att jag är så oerhört nervöst lagd så är jag ju Jämt nervig för något. Jag behöver, på allvar, lugnade tabletter! Jag går och lägger mig runt tio och efter tusen djupa andetag nerifrån magen och tankar på ingenting så är jag fortfarande vaken och somnar inte förrän framåt (tidigast) ett, två någon gång. Och sedan då, jag blir ju magsjuk när jag inte sover ca 7-9 tim per natt, minst 7 timmar Måste jag sova, annars kör magen ihop. Så har det vart sedan jag gick ungefär i 3:an någon gång. Någon bättre har det blivit sedan jag blev äldre, men sömnproblemen blir bara värre. Sömnlös AB! Nog om det. Ska i alla fall till skolan imorgon, sedan rida och friidrottsträning.
Beställde ju då kläder igår för drygt ett par tusen, massor på rea och jag kommer nog inte behålla hälften, men det är då alltid lika roligt att sitta och kolla på detta gigantiska utbud av alla sorters varor. På tal om varor och internethandel så har vi hemkunskap imorgon.
Har börjat på min nylånade bok idag. (den är lånad i skolbiblioteket, där får man ju inga räkningar. Detta var en pik till biblioteket i 'stan' som nu gett mig en räkning på 600:- det är skandal!!!!!!) Läkare är titeln och skriver av Erik S.. någonting har jag för mig. Så pass.
Ptja, ska väl bege mig ut nu i denna svenska "vinter" och se till att alla blir nöjda och glada.

Godnatt, min vän!


i  l o v e  y o u  , <3

same mistake

Sådär, då har jag alltså klarat mig igenom hela måndagen... ja, snart i alla fall. Först plugget, gjorde inte några storverk men det är prestation nog att bara vara där. Åkte sedan på träning och för tillfället lider jag av benhinneinflammation på vänstra benet (speciellt, känner av det även på det högra benet) så idag kunde jag inte direkt använda mina ben så mycket. Var med på lite uppvärmning, men det gjorde rejält ont redan då så sedan körde jag kastprogram istället.
Lillebror ligger sjuk med feber, trots att han har nästan 39 grader så är han i stort sett lika pigg som vanligt. Just nu tjockar han popcorn och kollar på tv, tv-tittande förmodar jag att han ägnat sig åt hela dagen. Ptja, och om ett tag ska jag ut och bära sissodär 30 buntar hö, underbart! Jag verkligen läängtar.
För övrigt så trodde jag att sms-funktionen på min fyra år gamla mobil hade lagt av, både mamma och pappa (som jag visste om) hade skickat sms men jag fick ingenting. Men så prövade jag i alla fall att starta om den förbenade telefonen, och 'visp' så hade jag helt plötsligt en drös "ny"inkomna sms. Det var ju trevligt, för jag har inte råd att inhandla någon ny mobil för tillfället. Det är ju åtminstone ingen nokia 3310 jag har.. fast de mobilerna fungerade ju i alla fall och snake är nog jordens roligaste spel.. och det är space någonting. Jag minns att jag kom till sista bossen och varvade spelet flera gånger. Sjukt roligt, lite nostalgi skänker jag åt den hederliga telefonen, må jag säga.
Ska nu avrunda här, funderar på att beställa lite kläder och sedan se över vad kvällens tvtablå har att erbjuda.
Tjaaaaaaah!


Emilia, du betyder mest.
Jag ska aldrig göra något sådant mot dig igen.
Love you, bästa vän.

shine on

Se här ja. Har idag tränat och.. ehm, ja, jag har tränat! Vaknade av väckarklockan vid tio, steg upp, matade fiskarna och hästarna, åt frukost. Så åkte jag iväg på träningen. Hej, jag har träningsvärk. Okej, jag har verkligen en grym träningsvärk så en och annan muskel lär ju finnas här inne. Jag har ont i stort sett överallt och det som var en början till benhinneinflammation lär nog vara en benhinneinflammation nu, för jag har riktigt ont i på sidan av där vid benet, nu på bägge benen. Men man ska väl inte klaga, det finns dem som har det värre.
När jag kom hem åt jag tillsammans med mormor och morfar innan de åkte hem och sedan fixade jag hästarna. Har så också glott på tv och vart trött. När resterande av min familj kommer hem ska vi(vilka vet jag inte, iaf jag) in till Arboga och dela reklam och sedan när jag kommer hem ska jag helt klart kolla på de tre senaste avsnitten av andra avenyn.. okej, okej, jag vet att jag sade att det inte är så bra längre, men jag kan ju inte bara ge upp mitt tittande hur som helst, jag måste fullfölja den här serien. Ska även försöka att inte komma i säng hur sent som helst. Plugg imorgon och jag känner mig verkligen inte det minsta pepp. Men nu är det bara några veckor kvar tills lovet, kämpa, kämpa, kämpa!
Ska jag väl schemalägga den här veckan också, så som jag brukar göra. Såhär (tror) jag att den här veckan ser ut:
Måndag: Plugg, friidrottsträning, rida
Tisdag: Plugg, bokis
Onsdag: Plugg, rida, friidrottsträning
Torsdag: Plugg, Boga
Fredag: Plugg, friidrottsträning, rida
Lördag: Agera funktionär i Örebro, (rida)
Söndag: Boga, tj, dela reklam, (rida)

Sissodärja, vi får väl se. Ganska fullspäckat men jag har ju trots allt mig själv att skylla. Försöker hinna med så mycket som möjligt. Justeringar lär nog ske med tanke på att jag inte vet hur moder jobbar den här veckan, eftersom Mozart fortfarande bara har en sko och att jag därmed måste hålla mig i ridhuset kan det bli lite problematiskt med skjuts, men det ordnar sig nog.
Har precis vart ute och gett hästarna hö+tagit in betfor och lusern att blötlägga. Och idag när jag kom hem från träningen låg båda hästarna i vindskyddet, så söta var dem små horsysarna. Och äntligen, äntliiiigen har morföräldrarnas hund åkt hem, den hunden är död i mina ögon. Han skriker, skäller och aah, blir helt tokig på honom.
Just nu är mitt liv inte det bästa kanske, absolut inte på topp. Och till stor del har jag mig själv att skylla, jag förstör och förstör och förstör, men det är väl så det är ibland. Jag försöker också, men tydligen räknas inte det.
Fick brev från Madde idag(!!!!! :D) Hon bor ju i London nu och hon hoppades att jag ville komma och hälsa på. Funderar faktiskt på att åka dit i sommar, men vi får se. Jag är ju trots allt lite flygrädd och sådär, har inte åkt så mycket på egen hand. Men vi får väl se, det kan ju bli spännande. Helt uteslutet är det verkligen inte, måste nog bara överväga det en längre tid. Det var hur som helst bra med henne och ptja, jag saknar henne riktigt mycket, hon är den absolut bästa vännen jag någonsin haft. Hon gjorde så otroligt mycket för mig, hjälpte mig och fanns utan tvekan alltid där. Sedan så svek hon mig totalt, men hon bad om ursäkt och jag Accepterade det och allt ordnade sig. Trots att det inte är lätt att bli sviken av någon man älskar och bryr sig om förlåter man just för den kärlek man hyser till personen i fråga. Fick Maddes mailadress och jag ska försöka knåpa ihop ett mail och sända iväg det så snart som möjligt.
Saknar verkligen också Rebecka, tror att det är min tur att skriva brev till henne men det har inte blivit av. Eller så är det hennes tur.. jag minns inte riktigt.
Esben var här idag en liiiten stund. Det var han som lämnade brevet från Madde och så. Pratade en liten stund och sådär. Ville bara inflika det eftersom jag har skrivit så mycket annat ointressant. Sådetså.

Ascccccch!

want to show you my heart
I want to know you by heart
And love you by heart
I'm right here beside you
There's nobody else to set you straight
To shake you
To let you know
That it's still not too late
 

Du jag vet en hemlighet
Det finns en stjärna man får ta ner
Det finns en
stjärna som är din
Och vill du veta en sak till
När skeppen lägger ut från land
Och du ska långt långt bort nånstans
Ta den alltid med i din hand
Ta den alltid med överallt
Jag önskar dig allt vackert för du är
Det bästa som jag vet

Vad jag önskar att du får
Allt det där som du vill åt
-
jagtyckeromdig


You will always be the past, the love, the memories.

Nu sitter jag här igen och lyssnar på James Blunt, förstår inte riktigt hur det har gått till. Och jag luktar svett! Så kvinnligt som det bara kan bli, må jag säga. Ska snart gå ut och ge hästarna hö och därefter duscha och fixa mig, jag ska ju som sagt med morföräldrarna och kolla på revy ikväll. Spännande. Jag gillar ju teater och revy och allt som har med skådespeleri att göra, så det blir nog en heltrevlig kväll. Har målat naglarna, vill jag ju bara meddela. Det är Inte varje dag det händer, sensation! Ibland så överväger jag att kanske bli lite mer kvinnlig och femenin, men jag vet inte. Jag är inte så säker på vem jag egentligen är. Eller jo, jag är Ida som antingen inte pratar alls eller som pratar utan att tänka mig för och häver ur mig både det ena och det andra. Hur jag än gör så är jag lite underlig. Antingen så får man ju helt enkelt acceptera läget eller försöka ändra på sig. Jag är ju den jag är, men vill jag verkligen vara just den personen? Vill jag vara den som alla tänker på, på ett visst sätt? Nja, det tåls nog att fundera över. Det kommer väl kanske mer med åldern också, sexton år.. man är ju trots allt fortfarande bara en ung människa utan några större erfarenheter. Det kommer väl med tiden, det måste det göra.
Hur som helst, nog med utsvävningar och djupa tankar om mitt, inte alltför spännande, liv. Tränade ju idag. Jag har träningsvärk (sedan jag började träna igen så har min michelinformade kropp ständig träningsvärk) redan nu och är trött, men ack så bra jag känner mig. Jag är inte duktig på något egentligen, men bara att få ändan ur vagnen och faktiskt prestera får mig att må bra, känna att jag har klarat av något. Persade i kula idag. 10.41, kändes bra och ptja, skönt att se lite resultat.
Så nu sitter jag här (konstigt nog hamnar jag alltid här till sist) som sagt och uppdaterar en aning. Överväger att se över min sk bok (det SKA bli en bok!!). Har nu lyckats knåpa ihop 60 boksidor. Men skrivandet har legat nere i några veckor nu. Har inte känt mig alltför inspirerad och tiden har inte räckt till. Att försöka kombinera 1-2 hästar, friidrottsträning, skola, läxor m.m är inte det lättaste, och då hinna med andra hobbisar är inte.. möjligt helt enkelt. Men det ordnar sig, jag tycker det är skönt att hela tiden ha mycket att göra, men ibland kör det ihop sig en aning.
Morföräldrarnas hundkräk pissade precis på mitt rum. Jag hatar det lilla hundaset!
Nej, nu ska jag bege mig.

Ptjarrå!

I really want you to really want me
But I really don't know if you can do that
I know you want to know what's right
But I know it's so hard for you to do that
And time's running out as often it does
And often dictates if you can't do that
Fate can't break this feeling inside
That's burning up through my veins

I really want you
I really want you
I really want you now

- jag tycker om
dig.


uppdatering kl. 22:59
Kom nyss hem från revyn. Eller ja, nyss och nyss.. sedan jag kom hem har jag hunnit mata fiskarna, hästarna och tvättat bort smink och lite sådär. Är just nu ganska trött, men det borde snart gå över, har verkligen ingen lust att sova än. Har ont i magen och det är inte speciellt roande, går väl över så småningom eller så blir jag magsjuk. Överraskning!
Hur som helst så var revyn ganska okej. Den är ju väldigt amatörmässigt upplagd, men det bjöds på en hel del poäng och man måste nog vara född och uppväxt häromkring för att förstå ungefär hälften av skämten. Men som sagt så var det ganska roande och dråpligt. Vissa skådespelare var ju bara för sköna, vilka människor. Jag skulle också vilja vara med på någon teateruppsättning, men jag har ju trots allt ingen tid för sådant. Vi får väl se när jag blir pensionär, då har man nog en hel del tid. Då ska jag bli en känd skådepspelare inom teater.
Hoppas att mamma, bror och pappa har det bra i Linköping (disney on ice).. kommer hem imorgon. Skönt med lite omväxling, lite lugn och ro, men ändå på något vänster så känner man ett stygn av saknad. Eller kanske inte saknad direkt, mer oro.. Att de ska komma hem helskinnade etc. Men men. Nog för ikväll.

Godnatt

äckeldag.

Jag längtade till fredagen. Härmed hatar jag fredagar. Jag hatar fredagar av hela mitt hjärta, jag hatar pms-känslor som spökar inuti hela mig, jag hatar allt! Jag är.. depp idag.
Skolan var usel. Vi spelade bla basket. Skittråkigt. Bara en massa skit hela dagen. Sedan åkte jag på träning, mina ben värker pga någon benhinneinflammation, iaf en påbörjan till en sådan. Usch, jag är så trött och ledsen på allt. Men det är väl kanske det här jag förtjänar efter allt jag gjort. Jag förtjänar att vara ensam. trampas på och må allmänt uselt. Jag får helt enkelt skylla mig själv. Man får vad man förtjänar, right?! Ja, så.. blä!
Mamma är i Örebro och ska köpa träningstights åt mig om hon.. hinner. Så förmodligen blir jag väl utan, det vore ju inte bara lite typiskt. Om allt annat har gått emot mig den här dagen, varför inte det också? Det vore väl ändå lite härlig grädde på det där förbannade moset. Jag är verkligen inte det minsta pepp på någonting idag. Skulle helst av allt vilja gå och lägga mig, naivt dra täcket över huvudet och gråta floder.. men jag låter bli! Happyhappy, det är bara det som gäller. Smila stort och se positivt på det här sjujäkla livet. Jag förstör allt, får stå för det och sedan gnäller jag. Det är ju alldeles förträffligt! Jag orkar inte med det här just nu, känns det som. Men som alltid är det bara att acceptera läget, räta på sig och anta den stadiga blicken som inte viker undan. Yeah, right. Jag skulle verkligen kunna skriva ytterligare femton sidor om hur trött, irriterad, ledsen, besviken jag är och hur hopplöst allt känns. Men jag låter bli, för att... för att ingenting. Jag ska se på film, men den är väl förstås också jättedålig!

Hejrrrrrrrå


Uppdatering kl. 21:25
Mamma fick tag på ett par tights på Stadium, men dessvärre inte sing star.. Såhär var det; min bror tvärvägrade att betala hälften, så då tänkte jag först strunta i det. Men så ringde jag hur som helst upp mamma och bad henne köpa det i alla fall, då sade hon att hon sett det på on off men att hon inte hann åka tillbaka dit, så hon skulle kolla på coop. (strax därpå ringer bror upp och säger att han visst kan betala halva). Men finns det något sing star på coop? NEJ! Mamma och bror åkte iväg vid två och är fortfarande inte hemkomna, men de borde komma om högst en timme. Jag har kollat på beauty shop som gick på 3an och sedan vart ut och gett hästarna some food. Överväger vad jag ska göra nu, är lite smått uttråkad och börjar även bli väldigt trött. Hoppas verkligen att mamma köpt med sig pepsimax hem, för jag känner att jag och mtit huvud skulle behöva en dos av den utomordentliga drycken.

Hejdå, för andra gången!


Uppdatering kl. 23:36
Det här blir min sista uppdatering för jag ska alldeles snart sova. Har pratat med Sammi hela kvällen nu och jag är på betydligt bättre humör. Tack vännen! Ska äta lite tillsammans med mamma och pappa sedan blir det nattinatt, är verkligen grymt trött.

Godnatt alla!

helgggggg!

Imorgon.. äntligen ; två dagar LEDIGT och aah.. jag längtar något alldeles grymt. Är sjukligt trött och vill bara sova! Mitt på dagen är jag jättetrött och skulle kunna sova i flera timmar, men när jag lägger mig vid ca 21.30-23.00 kan jag verkligen inte somna. Vänder och vrider mig minut efter minut och.. usch!
Ganska soft dag i skolan idag. Amanda var sjuk, men jag, Emelie och Elin var pepp! Först hade vi no hela förmiddagen, det var väl helt okej. Vi gjorde inte speciellt mycket.. Sedan lunch, gick och köpte fetmabulle och efter det hemkunskap. På den kollade vi på någon film och diskuterade reklam. Sista lektionen var so, hade lite genomgång och skulle sedan planera något företagsgrej.. typ, komma på någon vara, marknadsföra etc.
Hemma nu i alla fall. Ska käka lite om en stund, plugga spanska, engelska, so:n och matte. Inte det minsta roligt! Imorgon blir det träning *wuhu* och får se om jag hinner till ridhuset också. Verkade inte riktigt så idag, men imorgon är det en ny dag och vi får väl se. Ah, är för trött för att skriva något mer, får inte ur mig något ordentligt i vilket fall.. mest massa svamlande.

Tjah!

sjuklingar,

Idag slutade vi klockan 11. Jag måste bara börja med att skriva det så alla som läser det här verkligen noterar att vi slutade klockan 11!! Helt underbart. Först hade vi No, halvt med lärare, halvt utan lärare och sedan lite hemkunskap där vi.. öh.. kollade på en film om gammal reklam. Efter det så fick vi byta lite och ha matte så att vi kunde sluta därefter eftersom vår so- lärare var sjuk och spanska-lärararen. Perfekt! Fyra lärare sjuka i vårt arbetslag, det tycker jag är helt okej faktiskt.
Jag och Elin käkade pizza och lite sådär medan vi väntade på att min moder skulle hämta upp oss. Och nu har precis mamma åkt iväg till något möte på jobbet, när hon kommer hem om drygt ett par timmar skall jag ha dammsugit och plockat ur diskmaskinen.. Usch, jag har inte alls någon lust med det nu. Ligger efter med en hel del timmar sömn och skulle helst av allt bara gå och lägga mig och sova, vore hur skönt som helst.
Igår krossade jag halva mitt liv, en aning dumt kan man ju påstå och ja, jag ångrar det något grymt. Jag ångrar allt från början till slut och är trött, besviken och arg på mig själv. Men jag ska ordna till det, det måste fixa sig, jag måste fixa det här.. kan inte ha det såhär!
Ja.. ska väl viga mitt liv åt städning nu då.. senare blir det träning! *happydance*

Tjaaaaaaaaaadddddå!


Uppdatering. kl 16:22
Nu har jag dammsugit och plockat ur disken! Pjuh, jag är fortfarande lika trött.. om inte ännu mer. Ögonlocken behövs snart spärras upp med knivar.. nålar eller något för att jag skall orka titta och hålla mig vaken. Lyssnar just nu på James Blunt, egentligen är det mot min policy, men ptja, jag är nog inne i en sådan där depp-period då hans musik känns.. lockande, han har ju inte gjort alltför många peppiga låtar. Ett par timmar kvar tills jag drar på friidrott nu, räknar nästan minutrarna för att jag är så uttråkad och inte riskera att somna.
Pappa kommer hem från Högbo idag, han har vart på någon kurs. Får se om han eller moder kör mig och Esben till träningen.. möjligtvis ska min oerhört lata lillebror med också. Just so you know. Det ska också konstateras, i min deppighet, att jag verkligen inte kommer komma iväg på Mando Diao, DET är sorgligt! Men.. jag överlever väl förhoppningsvis ändå.
Är så less på mig själv. Varför... Varför ska jag förstöra allt?

TJAPÅRREJ!

tjugoandra januari

Idag vill jag meddela att det är kallt ute och att jag håller på att förfrysa. Skulle möta mamma och gick i ett par minuter och efter den pyttelilla promenaden hade mina händer och kinder förlorat känslen och benen brände. Hur roligt är det egentligen!? Ta och ge mig lite sommar istället, åtminstone plus grader och torrt i marken (lerig hage är inte alls trevligt).
Hur som helst så slutade jag redan 10.45 idag eftersom jag var på friendsutbildning förra tisdagen när resten av skolan hade undervisningsfri ef, så alltså tog jag ut den idag istället. Så jag är precis hemkommen, ska snart äta lite med mamma, sedan skyffla iväg Mozart till ridhuset och rida ett tag och efter det måste jag nog sätta mig med lite läxor, sorgligt nog. Skulle ju egentligen ha tagit mig till ridhuset imorgon, men då skulle mamma tydligen på något möte med jobbet så eftersom det krockar med friidrottsträningen får jag ta ridhusträning idag istället. Och rida ut går inte alls nu heller, för ännu en gång har Mozart lyckats få av sig en sko. Tröttsamt ab!
Jomenvisst. För övrigt så har jag blivit förtjust i hårda tomater med örtsalt och torkade aprikoser. Jag känner mig pepp!

Tjarrrrrå!


jag tänker på dig.


uppdatering 15:31
Tänkte uppdatera en aning nu när jag nyss kommit hem från ridhuset. Jag är trött, har träningsvärk - speciellt i axlarna- och börjar få en gryyym huvudvärk. Varför det..? , kan man ju fråga sig. Svaret på den funderingen är att min bror, lillebror spelar saxofon och det håller på att döda mig. Ett sådant fruktansvärt instrument och det ljud som kommer ur den mackapären.. det är sorgligt, jag blir deprimerad!
Det gick bra att lasta Mozart både när vi skulle dit och hem. Det blåste en aning i tältet men mamma drog på radion så det blev finnemang. Vi gjorde inte direkt något speciellt idag.. red utan stigbyglar, tränade galopp på volt.. eftersom han inte är i den konditionen han en gång vart så gör jag inte alltför mycket underligheter. Mucho trött och svettig vart han i alla fall. Så nu står han och Råttan ute i stora hagen och käkar hö.
Ska ta och plugga lite hemkunskap inför morgondagen, inte alltför lockande, men även det måste göras.. tydligen. Behövde inte göra so:n idag heller så jag ska plugga ännu lite mer ikväll och sedan tvinga någon att låta mig göra det imorgon. (jag hoppar snart sönder den förbannade saxofonen!!) På träningen igår så tror jag -känns i alla fall som så - att jag lyckades sträcka baksidan av mitt lår, för nu gör det attans ont där i alla fall. Inte roligt alls. Nej, nu måste jag väl ta tag i läxorna..

Tjarrrrå, för andra gången idag!

måndag, dude

Sådär, då har jag snart genomlidit veckans värsta dag (eller ptja, tisdagar är på gränsen till värre).
Började dagen med att komma försent till skolan, fortsatte sedan med inte alltför mycket. Kände mig ganska trött och loj. Men visst, helt okej dag... ska inte gnälla. 
After the plugg åkte jag och tränade, helt okej rolig träning idag, må så sägas. 
Och dessutom, som pricken över i:et på den här dagen; vi fick tillbaka internet+telefonen flera dagar tidigare än väntat. Eftersom ledningen gått av skulle det återkomma, lagas, torsdag natt. Men se här, det var tillbaka redan idag vid lunchtid. Det tycker jag är bra gjort, tummen upp! 
Ska snart gå ner, dricka te och plugga so. Satt halva natten igår också med det eftersom jag skulle ha gjort det idag, men vår so-lärare var sjuk så det blir väl imorgon eller på onsdag, kanske. Lärare borde meddela mig så att jag vet, menar, då behöver jag ju inte plugga skiten ur mig dagen före utan kan ta det lite lugnt. Ahmen. 
Har precis kollat på de två senaste avsnittet av andra avenyn och jag måste säga att jag inte är alltför förtjust i den serien längre (allt grundar sig på dagens sedda avsnitt). För mycket krångel och förstörelse. Alla kan faktiskt inte vara otrogna hela tiden, det är ruskigt dåligt. 
Hur som helst.. resten av den här veckan kommer (som jag planerat i alla fall) att se ut på detta sätt: 
Tisdag: Plugg, boks. 
Onsdag: Plugg, rida, friidrottsträning 
Torsdag: Plugg, Boga 
Fredag: Plugg, träna, rida 
Lördag: Träning, revy med mormor och morfar 
Söndag: Träning, dela reklam, rida 

Tjaddå! 


And I'll never stop loving you
I wanna wake up with the rain
Falling on a tin roof
While I'm safe there in your arms
; jag tycker verkligen om dig, du ger mig speciella
känslor- sådana som känns i hela kroppen
du är k ä r l e k och jag tror att jag är lite k ä r ,
i dig... i still love you, baby!

Fredaaaaaaaaaag

Fredagar är en av mina absoluta favoritdagar. Sista dagen i skolan, pepp inför helgen.. ahmen det är bara för bra! Åkte till skolan idag, var lite rosslig i halsen och smått nästäppt, men läget är under kontroll. Först hade vi spanska, jag missade hela läxförhöret (no plugg) men var nästan lika glad för det. Sedan fortsatte vi med lite håltimme och därefter so där jag inte behövde göra 'läxan' utan får göra den på måndag istället. Good! Ska faktiskt se till att försöka plugga inför det nu. Hade lite syo-snack, engelska, syo-snack igen och valde linje. Så här ser det för tillfället ut nu (får se om jag lägger till något mer och ändrar lite sedan, men val 1 ska förbli så):
Val 1. Op
Val 2. Natur, kvinnersta, profil häst

Tror minsann att det var så och så får det förbli, i think... tills vidare.
Skippade idrotten eftersom jag varit sjuk (att jag ska träna och rida senare idag har inte med saken att göra!!) och fick klart för mig att jag skulle sitta uppe i skolan och jobba, shit no, tänkte jag och åkte hem. Jag tog ju i alla fall med mig lite plugg hem som jag kan sitta med här hemma istället. Det är väl bra..?

Ska käka lite snart, mamma ska till ridhuset och efter det drar nog jag och pappa (och esben?) till kastplanen och sedan ska jag träna.. När jag kommer hem är det bara att byta kläder och trycka in Mozart i transporten. Överväger faktiskt att kanske hoppa lite idag.. det vore nog ganska roligt. Men å andra sidan behöver vi dessyrträna, men det kan vi ju i och för sig göra först. Men aja, vi får väl se.

49 dagar kvar tills det att jag får övningsköra. Fem poäng till mig!


Tjarrå!


Dagens händelser ;

Jahaja, nu fick jag minsann för mig att uppdatera igen bara för att Emelie undrade om jag hade blogg.
Idag har jag varit hemma (såsom igår) eftersom jag har fått sjujäkla ont i halsen och tung huvudvärk, men den börjar sakta men säkert avlägsna sig så imorgon blir det nog skola. Den här dagen har fördrivits med tv-tittande och var helt kär i ett par serier som jag inte uppmärksammat förrän nu. Och så har jag suttit här och skrivit lite på min bok. En dag, tror det eller ej, då ska jag bli känd författare, vänta och se. Jag har just nu lite svårt att koncentrera mig, men det lugnar sig väl om en liten stund, behöver komma till ro och hitta lite stämningsfull musik. På tal om musik hittade jag en ny kärlek till min samling idag; those dancing days - helt underbart, sådant gillar vi! Ja... för övrigt, för att specificera, så dricker jag te och äter fil (det är ungefär fyra år sedan jag åt fil, jag åt det i samband med en magsjuka då och efter det har jag avskytt fil, men nu när yoghurten var slut fick jag använa fil som substitut och det går helt okej) med torkade aprikoser, russin, banan och solrosfrön. Helt okej, faktiskt. Jag har ätit en mängd med aprikoser idag på tal om ingenting. För tillfället gör jag allt för att hålla mig ifrån mitt sockerberonde som intalar mig att äta både det ena och andra. Och speciellt nu när jag går hemma dagarna i ända så lockar suger ordentligt. (Kanske jag borde göra en 'min-väg-för-att-tappa-kilon-blogg'? -jag skulle iofs misslyckas, men att gotta sig i andras olycka är ju alltid lika trevligt-)
Resten av den här veckan ser ut som så att :
Fredag: (om jag är frisk) kastträning någon timme på eget bevåg, tar det lite lugnt och sådär. Sedan vanlig friidrottsträning och efter det hasta till ridhuset med Mozart.
Lördag: Örebro tillsammans med Emilia hela dagen, åker hem till henne sedan och sover där.
Söndag: Samkväm, dela reklam, till ridhuset med Mozart.

... det är i alla fall så jag planerar, men man vet ju aldrig. Blir ju dessvärre sällan som man planerat. Jomen sådär, nu har jag i alla fall uppdaterat lite. Möjligt att det är mest för min egen skull eftersom jag inte har några flitiga läsare.

Tjarrå!


RSS 2.0