17.40

Nu är jag tjusig i håret igen.
Halv tolv igår kväll var färgningen klar,
lagom härligt det skar i huvudet när klockan ringde kvart över 6 i morse.
Ska alldeles strax ut och gå en mil med mamma,
så otroligt skönt!


26 album med Beatles nere nu! Lovely!


17.25Suckers lose themselves in the games they learn to play
Children love to sing but then their voices
Slowly fade away
People always take a step away
From what is true
That's why I like you around
I want you
Yeah you do you do you do you do you do you do you do
You make me want you
An open invitation to the dance
Happenstance set the vibe that we're in
No apology because my urge is genuine
And the mystery of your rythym is so feminine
Here I am and I wanna take a hit
Of your scent cause it bit
So deep into my soul
Ooh i want you
Yeah you do you do you do you do
you do you do you do
you make me want you

17.19


En lockfjun.
Blä.
Kommer inte härifrån.
Third eye blind. Bra!

17.16

Har precis hunnit hem och ätit lite.
Alldeles snart blir det promenad och sedan skall jag fixa stallet.
Framåt kvällningen blir det förhoppningsvis en hårfärgning,
rött urtvättat hår med utväxt är inte det finaste jag sett.
Möjligtvis, om motivationen inte sviker mig, skall jag även försöka att
hinna med lite skolarbeten.... som om.

20.43


BUBBELBUBBELBUBBEL!

19.47


Mitt rum är mysigt och jag är trött.
Jag och min vän gick drygt en mil idag,
när jag kom hem somnade jag på soffan.
Skönt!


10.36

Nu har jag bestämt promenad med E vid tolvtiden.
Snöoväder är inte riktigt min favorit, jag blir på dåligt humör bara jag ser skiten,
men med lite sällskap kan det inte bli annat än trevligt.


10.17


08.20

För precis en timme sedan vaknade jag.
Korrekt. Jag vaknade 07.20. En lördagsmorgon.
Den här dagen kan ju inte bli annat än pannkaka.

17.30

Idag är det en vecka sedan jag bloggade. Att det har varit ett uppehåll beror inte på att mitt liv är tråkigt och händelselöst - tvärtom, jag lever efter ett fullspäckat och mycket intressant schema. Jag skulle nästintill kunna skriva en bok om varje enskild dag i mitt liv .

I förrgår placerade min lillebror smidigt nog sin tröja mitt i trappan. När jag en stund senare kommer och skall gå ner ser jag inte tröjan, det är ganska mörkt - åtminstone får jag väl skylla på det. Jag hinner känna att jag trampar på något mjukt innan jag totalt tappar fotfästet och åker fyra trappsteg ned. Alltså, jag faller handlöst och sätter mig på arslet. Det gjorde fruktansvärt ont. Det gjorde verkligen jätteont. Det var en obeskrivlig smärta och jag var helt säker på att jag skulle dö.
I skrivandets stund har jag ett jätteblåmärke som är både lila, svart och blått. Jag har aldrig någonsin tidigare haft ett sådant enormt blåmärke. Men av hälsosamma skäl kan jag dock inte lägga ut någon bild.

14.53

Just nu är jag trött, så trött att jag inte längre har någon ork att hålla ögonen öppna. Jag ska nog sova en liten stund.
Jag och P började dagen med att simma - fortsatte med bowling och avslutade med promenad.
Jag gjorde två strike på rad och tre sammanlagt. Glad tjej! Jag vann!
P och jag promenerade runt och kom således hem till min farmor. Farmor har tydligen en liten hund numer som heter Honey/Hunny/Whatever. Den var tjock och hade massvis med päls, dessutom vägrade den att gå. Som den djurplågare jag är försökte jag släpa den, dock utan framgång. Halsbandet for bort. Attans.

21.35

Idag har jag varit i skolan - precis, det brukar jag vara i veckorna.
Jag pluggade som aldrig förr inför provet idag, friluftsliv, jag kunde allt. Jag var laddad, beredd att ge järnet - blod, svett och tårar. Jag var redo att ge mig in i fighten om ett bra betyg på provet, ett riktigt bra betyg! Och vad händer? Vi får ett fjuttigt litet "test" med inte ens hälften av frågorna. Tre sidor var det, varav 1,5 sida var utvärdering. Idioti! Besvikelse!
Sedan har vi inte gjort så förskräckligt mycket mer.
När jag kom hem fixade jag lite på mitt rum och därefter rotade jag fram A3 papper samt lite färg och satte igång med att måla. Det var det roligaste på länge. Riktigt mästerverk a la Ida. Har varit sugen länge nu på att måla och så äntligen tog jag mig i kragen och faktiskt gjorde det. Därefter gick jag ut till hästarna och gjorde klart.
Nu har jag duschat och packat min svarta bag - för imorgon bitti ska jag och P simma.
Ska ta och fixa lite annat nu...
GYDERNATT!

21.11

Har precis kommit hem från min bästa ridlektion någonsin.
Är inte speciellt trött, tror jag. Ska nog direkt efter att jag avslutat det här inlägget gå ner och duscha. Därefter blir det lite småplugg inför provet imorgon - friluftsliv. Detta innefattar frågor från olika grupparbeten samt området köldskador. Så spännande.
Just nu är det Kent som gäller. Kent för hela slanten. Kent hela tiden. Eller, jag varvar lite med Håkan, Lasse och Moneybrother. Gäller att få ner alla Kent innan första april. April, April, din dumma sill. Må det aldrig bli April.
Den här veckan ser ganska lugn ut. Imorgon är det vanlig dag, förutom att istället för idrott skall vi vallfärda till ungdomsmottagningen för att plocka på oss kondomer.
På onsdag börjar vi inte förrän kvart över tio, på torsdag har vi friluftsdag ; gå runt sjön + bowla. Inte överdrivet ansträngande. Fredag ; börjar kvart över tio, även då. Vi skall då leka lekar med fyror på en skola i närheten. Åh.
Typ.

[ Glöminteattrösta! ]


13.24

Det har minst sagt varit dött här ett tag nu. Jag har ingen ursäkt och egentligen är ingen intresserade av ursäkter. Ursäkter är överskattat och överflödigt. Vi håller oss till den simpla sanningen att jag inte har haft någon lust för bloggeriet.
Igår var jag för andra gången på gröna kort- kurs. Så om ett tag får jag börja tävla. Det finns dock ett litet problem; mina tävlingsnerver är urusla och förkastliga. Bara jag tänker på tävlingar brottas tusen fjärilar i min mage, handflatorna blir fuktiga och mina knän börjar till mitt förtret att skaka. Så vad jag egentligen skall ut på tävlingsbanorna att göra, ja, det vet jag faktiskt inte. Kanske vill jag testa mina gränser eller så finns det någon bakomliggande dold anledning som jag ännu inte lyckats lista ut.
Idag är det studiedag, vilket innebär att jag är hemma, jag är ledig. Någon direkt sovmorgon var det inte tal om, jag var inställd på att vakna tidigt. Vad tidigt är, det är relativt. När jag är ledig så innebär klockan tio över nio tidigt för mig. Efter frukosten satte jag igång projkekt "städa mitt rum - som inte städats på drygt tre månader". Jag är fruktansvärt lat och slarvig när det kommer till att hålla ordning (läs fräscht och acceptabelt) på mitt rum. Det ligger drivor med kläder överallt, på soffan, på golvet och på extrasängen. Damm och andra snuskigheter som framkallar astma och dylika andnödssjukdomar trivs utomordentligt på mitt rum, tyvärr.
Men nu har jag faktiskt snart fått undan alla kläder och garderoben är mer välstädad än var den varit på evigheter. Det är lite synd att jag fortfarande inte har fått några fler möbler till mitt rum. Min familj, inkluderat mig själv, har en förmåga att alltid skjuta upp saker och ting. Detta innebär att jag har en säng, en soffa, ett bord och en pytteliten byrå som knappt är värd att kalla byrå- snarare en liten trälåda. Detta är frustrerande. Jag har inte några hyllor, inte några tavlor, jag har ingenting! Att befinna sig inne på mitt rum ger en känsla av spartanskt fängelse, ett rum för mentalt sjuka som sitter inspärrade med tvångströja. Jag blir lite rädd.

22.12

Underbar helg.

RSS 2.0