I play this song for you

(samma bilder som på bdb, jag vet, men whatevah)
Ensamheten kommer krypande och det är ingen välkomnande känsla.
Ska nog krypa ner under täcket och läsa i en timme eller två...vad har jag gjort idag då, intresseklubben?

Hola! God eftermiddag! Jag blöder tydligen näsblod så jag ska försöka göra skrivandet kortfattat. Näsblod är bland det vidrigaste jag vet, speciellt när det drabbar andra människor. Äckligt.

Hur som helst så har jag varit i skolan idag, som de flesta andra vanliga måndagar. Jag har inte gjort mycket alls, så lite att det nästan inte är värt att nämna. På förmiddagen retade jag upp lite folk på bilddagboken och därefter hade vi frågesport. Ja, alltså, inte jag och de som jag retade upp.
Okej, måste bara inflika en sak. Det här är rakt igenom dagsboksskrivande. Det är så töntigt upplagt att jag skäms över mig själv. Jag sammanfattar min dag på ett sätt som får mig att rysa. Tur att jag är så tuff att jag klarar av att genomlida det ändå.
I alla fall. Vi åt lunch och skulle därefter ha idrott, efter ett par timmars idrott och det var inte värt det för en enda sekund. Jag var duktig och exemplarisk och bytte om till en redig idrottsoutfit, kommer ner i idrottssalen och får veta att vi ska dansa. Förstår ni det!? DANSA! Ser jag ut som någon som dansar!? PRECIS! NEJ! Så fort som blixten drog jag på mig mina vanliga kläder igen och vägrade att vara med.
Elin skulle dagen till ära ha utvecklingssamtal så jag satt snällt och väntade på henne. Då uppenbarade sig Simon som en räddande själ och undrade om jag ville sjunga. Det ville jag förstås inte. Men den genomsnälla killen underhöll mig i nästan en timme. Han spelade piano och sjöng och jag vill lova att han är inte lite duktig. Jag blir alltid lika imponerad! Det var riktigt, riktigt trevligt. Simon räddade min ensamma timme och det var guld värt!
Jaha, sedan gick jag iväg och fixade ett nyss busskort, vidare mot simhallen. Jag och Elin tog sådan tid på oss att vi mycket väl hade kunnat missa bussen. Men det gjorde vi ju inte, för då hade jag ju skrivit det. Så. Nu är jag hemma.
Jag har ett helt arbete om hemlösheten i Sverige att skriva och jag kan inte påstå att jag jublar av glädje. Men det måste göras eftersom sista inlämningsdag är imorgon. Känns som att jag ligger ganska pyrt till. Ja, får väl ägna natten åt det. Ska eventuellt iväg och träna en stund om drygt en timme och så måste jag hinna ut i stallet.
Ja, vi får väl se.
Tjockt med text blev det i alla fall och näsblodet har upphört, tror jag.
Hejdå.

blue stars and thoughts of you


ibland när jag tänker på dig så skälver mitt hjärta.

w0000000000000t?

jag tänker dra av mig håret och jag kommer hinna ångra mig sjutusen gånger och jag kommer även hinna ångra mig sjutusen gånger efteråt. ska boka tid ikväll så vi får se när det blir och jag ska åtminstone försöka låta bli att banga ur. äsch.
det här var en trevlig längd. att jag ser ut som ett blont miffo ingår.

apbra!

kolla bara vilka apsnygga grejer man kunde fixa med kort hår!

och så blev det rött. apsnygg tjej!

eller så sparar jag ut igen? (måste vara 3-4 år sedan...)

ser så snäll och oskuldsfullt ut att att det är skrämmande.


såhär är det idag

Ja, jag brukar ju faktiskt anstränga mig så pass att jag åtminstone skriver lite varje dag. Jag är inte så säker på att någon läser dravlet men personligen känner jag att jag någon gång varje dag bör utöka skrivandet till mer än smilisar och förkortningar. Sådant kan ju inte vara nyttigt. Man blir ju språkligt invalid.

Jag är så trött att mina ögon ständigt glider i kors och jag tenderar till att dreggla. Jag skulle nog inte påstå att det är särskilt trevligt men jag kan inte hjälpa det. Och att gå till sängs redan innan klockan halv sju känns lite väl drastiskt.

Om jag inte missminner mig skrev jag inte alltför mycket igår heller. Igår var jag i alla fall till staden hela dagen. Det var trevligt och rentav sövande. Jag kom hem sent och då var det bara att bege sig ut i stallet för att sedan äta middag vid tio. Nästan så att jag var på väg att somna med huvudet i tallriken. Fint.

Idag har tiden gått undan trots en inte alltför hårt uppbokad dag. Jag har läst ut en bok, promenerat med mamma, varit ute i stallet och... ja, i ärlighetens namn har jag spenderat på tok för mycket tid här. Jag har diverse skolarbeten att ta itu med men jag ligger på latsidan och skjuter upp det ytterligare lite. Jag borde skämmas, jag vet, och det gör jag också.

Nej, fy. Slut.


orange


skulle du tro mig om jag sade att du är allt det där?


om du fortfarande bryr dig,
visa det.

you can call me awesomeoch jag trodde i min dumma enfald att det var jag som gjorde dig besviken.
idiot. allt var totalt förgäves för jag betydde inte någonting.
du gav sken av något helt annat och det enda som återstår är ånger.
tack för alla bevis, allt som finns, allt som blev så uppenbart.

(y

Det låg ytterligare en självmordsbenägen rackare i Mozarts hink idag igen. Jag hade inte mobilen med mig ut så tyvärr kan ni inte få se någon bild på råttäcklet nummer två. Men ni kan ju alltid tänka er den här bilden fast med en decimteter vatten till och att råttan ligger helt på mage. Bra.

god morgon, fina folket
flickan ovanpå


kär var det sista jag ville bli

"Jag ligger i sängen kan ej finna ro
Vet inte längre vad jag ska tro
Jag hoppades länge på svar ifrån dig
Att du skulle vakna och tänka på mig

Jag tänker på alla de saker jag sa
Allt som jag lova när det kändes bra
Jag menade allt men jag har ändrat mig nu
Mitt hjärta det bultar det finns bara du"

- Sara Löfgren

länk till finfin låt: kär var det sista jag ville bli

jag har gjort så många patetiska försök
att det enda som återstår är att ge upp
det spelar ändå inte någon roll
för det är uppenbart att det är så du vill ha det
så mycket betydde jag...

SIMMA INTE PÅ FREDAGAR

Den här eftermiddagen har inte riktigt varit min eftermiddag.
Allt började med att jag skulle gå och simma. Själv. Till en start var allt frid och fröjd, jag bytte om, duschade av mig, gick i bassängen. Redan då var det ovanligt mycket folk i motionslängan. Men visst, ingen större fara. Det gick bra. Jag simmade tio vänder. Ytterligare tio. Och någonstans här börjar det plötsligt bli oräkneligt mycket folk.
Överallt.
Inom en snar framtid var vi närmare tio personer i motionspölen, och tro mig, det är ingen stor pöl att samsas om. På andra sidan avgränsningen väller det in folk, minst tjugo människor gör sig redo för vattengymnastik.
Vattengympa.
Och samtidigt är det sjutusen barn som håller på och skvalpar runt som vildar. Resultatet av detta, särskilt när vattengympafolket börjar trampa och veva för kung och fosterland, blir skyhöga vågor. Jag höll på att sköljas bort, drunkna. De höll på att orsaka en tusnami därinne! Samtidigt som jag känner en växande panik för trängseln i den lilla, vidervärdiga och otympligt trånga motionssträckan.
Jag gav upp efter trettio vänder. Jag kokade av ilska.
Ska dra lärdom av det här och aldrig någonsin simma på en fredag igen.
Precis som att jag kommer komma ihåg det.
Inte nog med det. När jag kliver på bussen fungerar inte busskortet. BUSSKORTSSKITEN GAPAR SOM BESATT, det där vidervärdiga ihåihå och så upp igen. Två gånger. Idiotkort. Nu är jag hemma i alla fall.


Kändes passande.

godisdag

Härligt att vakna upp till en ny dag som formligen storler mot mig!
Jag är trött och hungrig. Som varje dag vid den här tiden. Och klockan är inte mer än strax efter halv tio. En timme och en kvart kvar till matsalen slår upp sina gyllene portar och bjuder oss risgrynsgröt. Jag tycker om risgrynsgröt så jag tänker undvika gnället om att det inte passar som lunch utan lämpar sig bättre till frukost. Det är ju trots allt fredag.
Jag har precis skrivit ett A4 om ryggmärgsbråck och vattenskalle. Rätt intressant, faktiskt. Så nu är det klart. Känns bra.
Idag är det godisdag. Jag har längtat tills idag sedan förra lördagen. Skönt. GODISDAG! WUHUHUU! Jag och Elin har ju bestämt oss att enbart förtära godis på fredagar och möjligen lördagar och jag kan lova att jag uppskattar godis något alldeles förskräckligt nuför tiden. Härligt.
Så nu ska jag alltså invänta risgrynsgrötslunchen för att sedan ha idrott, därefter gå och simma, köpa godis och åka hem. Åh, fin fint.

råttfälla


Självmordsbenägna råttor söker sig till Mozarts vattenhink.
Jag anser att det är upp till dem ifall de vill dränka sig men
det som gör mig upprörd är att de inte tar någon hänsyn till mig.
JAG HATAR ATT TÖMMA UR DESSA ÄCKLIGA RÅTTOR!

Sedan får jag en hop med otäcka och måttligt orealistiska tankar när jag bär på den här hinken, på väg till gödselstacken där den ska få omvandlas till skelett och jord och kretsloppetsgång och skit.
Först blev jag rädd för att den skulle komma en läskig man och tvinga mig att äta råttan. Jag såg framför mig hur han tvingade i mig den och jag kräktes gång på gång och allt jag såg var råttans äckliga, långa svans och små vassa tänder och de snuskiga pepparkornsögonen.
Slog bort den tanken.
Drabbades av en ny.
När jag hamnade i mörkret och inte längre kunde se hinkens innehåll (det handlar om inte ens ett tiotal steg) fick jag panik. Råttan skulle återupplivas på något vis och hoppa upp ur hinken, hamna under min jackärm och springa runt på min kropp. Jag skulle skrika, hoppa och kräkas. Igen.

Ja, jag undrar också hur många hästar jag har i stallet ibland.

konst a la ida, elin, ankey och shaee


Såhär fint målade vi en dag.

Mitt träd. Vattenfärg är min grej.

OH SÅ ROLIGT

 AVSLUTA MENINGEN :


Jag har insett att min senaste kyss: var mysig och minnesvärd.
Jag lyssnar på: Lugna Favoriters tjatreklam.
Jag pratar: utan att tänka.
Jag tycker om: bapelsiner.
Jag avskyr när folk: inte fäller ned toalocket efter sig.
Min bästa vän är: bäst.
Min första vän hette: Eliiiiiiiiiiiiiiin!
Kärlek är: förvirrande.
När jag borstar tänderna: dregglar jag hämningslöst.
När jag lagar mat: exprimenterar jag utöver vad som vore lämpligt.
Jag tänder på: lysknappen.
Det sexigaste yrket är: brandman.
Det är charmigt när: någon flirtar uppenbart. Åtminstone om det är en trevlig kille.
Jag är rädd för: höga höjder och kryp.
Den värsta känslan är: ångest.
Den bästa känslan är: när allt känns fullständigt rätt på alla plan.
Jag är bäst på: det mesta.
Jag är sämst på: att.. öh.. nej, det finns nog inte något.
Om jag va ett djur skulle jag vara: ledsen. Jag är helst människa, tack.
Om jag va en insekt skulle jag vara: död. Jag skulle aldrig vara en insekt!
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: hähähähä...
Jag kommer alltid att vara: störd.
Den finaste som finns är: vänner som man kan lita på, oavsett.
I sommar: ska jag ha ett körtkort.
Sist jag grät var: igår kväll.
Jag kan: det mesta.
Jag kan inte: göra kullerbytta.
När jag vill tänka går jag: runt i cirklar tills jag hamnar i Kina.
När jag bakar så bakar jag: sällan bara en sak.
Min mobiltelefon är: på väg att ge upp.
När jag vaknar på morgonen: vill jag helt sova lite, liiiiiiite till.
Innan jag går och lägger mig: kollar jag hysteriskt på mobilen i en kvart.
Just nu tänker jag på: saker som slår knut på min överarbetade hjärna.
Bebisar är: ingenting som jag tänker klämma fram.
Idag har jag: varit trött.
Ikväll ska jag: fortsätta vara trött och inte göra någonting alls.
Imorgon kommer jag: vara i skolan, simma, åka heeeeeem.
Jag vill verkligen: försvinna.

bapelsin

Ätit ytterligare en apelsin. Snart kommer jag skita apelsiner. Börjar bli så trött på apelsiner att det står mig i halsen och ändå kan jag inte låta bli dem. Äckligt. Det är uppenbart att jag har en apelsinfetisch.

god morgon och godnatt på samma gång

Ett lite sent morgoninlägg serverat.
Trots en sovmorgon på en timme extra är jag helt död. D.Ö.D. Jag och Elin har besökt en förskoleklass för att studera 6-åringar. Efter fem veckors praktik i sexårsverksamheten kändes det inte överdrivet nödvändigt men vi slapp åtminstone åka in till skolan. Så jag är redan hemma. Har hunnit laga mat, ätit mat samt fått en fruktansvärd värk i benen. Det är som växtvärk. Jag håller nog på att skjuta i höjd. Växa ytterligare ett par decimeter.
Nej, fy vad jag är trött. Vad jag än ska ägna resterande del av dagen åt så skjuter jag härmed upp det.
Godnatt.

hejhallå

Klockan närmar sig tio och jag har ätit dagens tredje apelsin. Snart vill jag aldrig mer se en apelsin. Jag kommer starta hatkampanj mot apelsiner, jag kommer avsky dem som pesten. Var precis likadant förra vintern, jag föråt mig flera gånger om på apelsiner. Hoppas att jag blir allergisk. Det vore en optimal lösning.

Har sett Bonde söker Fru och nu Grey's. Sista reklamen, bara en kvart kvar av avsnittet. Sedan blir det en körare med tandborsten och ett innerligt bortgnuggande av sminket som är vattenfast. Därefter sängen och kanske ett par sidor läsande. Beror lite på min trötthetsgrad. Mina ögon går ju nästintill i kors redan. Tjusigt. Hoppas att de fastnar så. Det vore en optimal lösning.


du kunde ju åtminstone försöka
du får ju mitt hjärta att slå. hårt.

något nyttvisa vad du går för
jag har gett upp

... och in kom du från ingenstans

"¤##¤¤%&¤¤%(

Jag hatar hur ont känslan av ensamhet gör.
Jag avskyr att jag inte är kapabel att göra mig av med den brännande klumpen i magen. Jag är så oändligt trött på allt, på all skit som är så överväldigande att jag fullständigt förlorar fotfästet. Det har ingen betydelse hur många gånger jag förklarar, försöker bli förstådd. Ingenting spelar längre någon som helst roll. Jag vet inte hur otaligt många gånger jag önskat mig bort härifrån, önskat mig bortom medvetande. Jag vill bara sluta existera. Försvinna. Inom mig går jag sönder och jag hatar den här svaga sidan av mig, den får mig att skämmas. Det finns ingenting jag finner så patetiskt och genant som att vara svag. Visa sig svag, inte klara av och orka vara stark. Det var länge sedan jag litade på någon och som det känns nu så är jag säker på att det kommer att dröja.
Och jag avskyr dig.
Jag avskyr dig så mycket att det sticker i ögonen när jag tvingas se på dig.

morgooooooooooon

Det här har ju blivit en mysig liten morgonritual. Tid är något jag har gott om för tillfället, åtminstone vid det här klockslaget på dygnet. Jag och Elin har nyligen haft frukstund, ett par apelsiner och varsin mineralvatten med fruktsmak, förstås. Nu ska vi fördriva minutrarna fram till tio-tiden. Efter lunch blir det att avverka ett par lektioner och därefter simning. Träningsvärkens smärtor är i dagsläget oundvikliga, de dödar mig. De hatar mig. Jag ångrar mig, jag gillar inte alls träningsvärk.
Det här är för övrigt en riktigt, riktigt bra låt: http://www.youtube.com/watch?v=UVT5rdjwfcE

du är ett komplett as.

have I ever mentioned that the sun just shines when you're near?
jag tror inte att du inser vad du gör med mig.


positivt laddad

Kom nyligen hem. Har hunnit laga mat. Äta mat. Sitter just nu helt apatisk. Varenda kroppsdel värker. Speciellt armkroppsdelarna. Varje liten rörelse är smärtsam. Jag tänker inte flytta mig från den här stolen ikväll. Förutom när jag ska ut i stallet och förutom när jag ska gå och lägga mig. Jag är så omänskligt trött.
Råkade möta min spegelbild när jag kom in i hallen. Då slog det mig att jag verkligen behöver färga om håret. Hårbotten ser ut som en potta piss och resterande hår är lilabrunrött. Håret är torrt och fnasigt, krulligt och står åt alla håll, jag har absolut ingenting att säga till om. Dagens i-lands, tveklöst.
Fantasin står på noll. HÄHÄHÄHÄHÄÄ. Okej.updateeeeeeeeeeeeee

Se här sitter jag igen. God och glad som en kexchoklad. De hackade fläskkotletterna var inte nämnvärt hackade utan var som små svampiga pannbiffar. Inte så gott att jag gjorde vågen, riktigt. Nu ska jag skriva om Trojas huvudpersoner och platser, så spännande att jag skakar av förväntning.
Har lektioner enda fram till fyra idag, för en gång skull. När jag kommer hem vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Eventuellt styrketräna, dock tror jag inte att min träningsvärk tillåter det, så jag kanske får ägna mig åt benmotion istället. En eller två promenader runt elljusspåret om jag övervinner min "vandra ensam i mörk skog-känsla".
Hej.


jag har tagit så många steg att jag inte orkar ta fler.
nu är det din tur.

tidigt på dygnet

Återigen har en ny morgon grytt. Jag har en sådan vidervärdig träningsvärk i bröstmuskelaturen (tror det var den muskeln i alla fall som pappa sade) att jag helst skulle ha stannat i sängen. Legat blixtstilla, inte rört mig ur fläcken. Det hade varit perfekt. Men nu kämpar jag istället med mina krämpor och försöker samtidigt göra det med ett leende. Fast innerst inne har jag en liten fetisch för träningsvärk. Träningsvärk får man när man verkligen har ansträngt sig, det är mitt sätt att få bekräftelse på att jag verkligen har gjort något. Jag vet att man inte behöver få träningsvärk bara för att man tränar hårt, men det är en bitterljuv känsla som inte några som helst moralkakor kan ta ifrån mig.

Just nu har vi samhällskunskap. Ett relativt stort arbete som ska vara klart om en vecka. Jag har överhuvudtaget inte ens kollat över mitt område; hemlöshet, och än mindre börjat göra några fördjupningar som sedan skall ta form på papper. Jag är inte så förtjust i samhällskunskap. Så om någon skulle vilja göra ett mvg-arbete åt mig så kan vi ju diskutera ett litet utbyte... oss emellan. Jag kanske kan brygga dig en kopp te eller sortera dina strumpor. Valet är ditt. Tack på förhand.

Om en timme och fem minuter är det lunch. Lunchen är viktig och jag är hungrig. Till frukost svalde jag två apelsiner vilket resulterar i en svidande mage samt ett rosa piller som smakar plast. Till lunch ska vi bli serverade hackad fläskkotlett vilket jag tycker låter enbart groteskt. Sönderhackat kött... Någon med aggressionssvårigheter står med en stor köttyxa och bara hackar och vevar med detta mordredskap vind för våg; bara för att vi ska kunna få äta hackad fläskkotlett. Sinnessjukt.

Jaha. Nu har jag inte så mycket mer att säga. Jag bör nog undvika att föna håret någon mer gång om jag vill slippa skrämma små stackars barn och Elin.

Hejdå.

håkan. hellström.


ollabolla

Jag är trött. Trött. Trött. Somnade på bussen och var väl på väg att hamna någon helt annanstans än vad jag skulle. Som tur var fanns det en passagerare med väldigt gäll röst som väckte mig i tid.
På idrotten bänkpressade jag och nu är min vänstra arm förlamad av ansträngning. Sedan fick Christoffer och Filip samt någon mer slå på mig. C var bäst, han slog hårt. Ungefär så hårt att jag trodde att mina axlar skulle hoppa ur led. Men det var riktigt roligt. Blev dock lite besviken att ingen ville slå längre, vi höll på max en kvart. Mesigt. Fick även svart på vitt att jag är läskigt ovig, orörlig och rentav riktigt stel. Äsch. Petitesser.
Efter idrotten gick jag och simmade. 750 meter räknade jag ut efteråt och blev ganska ledsen. Det hade varit betydligt roligare om jag hade simmat 1km. Då hade jag nog blivit riktigt slut. Jaha.
Åt en bapelsin.
Nu är det maaaaaaaaaaaat! ÄNTLIGEEEEEEEEEEEN!
Får se om jag åker upp och styrketränar en stund ikväll också. Om jag orkar, det vill säga.
RAWR!

Ja, om du vill bli min fru ska jag ta dig här och nu

God morgon, känns det passande att inleda med. Hade det varit lördag så hade jag antagligen sovit nu men nu är det ju inte lördag utan måndag. Måndag. Smakar på ordet som har en besk undeton. Kan inte riktigt bestämma mig för om det är min favoritdag eller om jag genuint avskyr den. Det är dagen som startar hela veckan, startlinjen för de sex kommande dagarna. Det är jobbigt att ta sig upp på morgonen; det är underligt att man under bara ett par dagar hinner ställa om sig så pass att det är en pina när alarmet ringer runt sex.
Allt känns lite extra jobbigt, lite extra tungt, lite extra tråkigt. Men när man väl är tillbaka i rutinerna, ibland tar det ett par timmar, ibland tar det nästan hela dagen, så flyter det på. Precis som föregående vecka. Och då känns helt plötsligt allt okej igen. Åtminstone för mig.
HAHAHAHAHAHA! Skittråkigt. Jag är för trött för sådant här. Idag hatar jag måndagar. Hejdå.

såhär är det att vara blind/synskadad


förlåt, jag har syndat

Det är sant. Jag har sett ett helt avsnitt av dansbandskampen. Av egen fri vilja. Och det värsta av allt, det skamliga är att jag inte tyckte att det var dåligt. Jag tyckte närmare bestämt att det var helt okej bra.

Den här dagen blev högt över förväntingarna bättre än vad jag kunnat ana. Jag gick hem till mina morföräldrar där det blev pannkaka och ärtsoppa, prat, hästhoppning, dansbandskampen (som sagt) och jättegod fika. Precis vad jag behövde; komma hemifrån och umgås i lugn miljö.

missing

jag saknar att prata med dig. på riktigt.

olabandola

Ännu en dag av svår tristess att uthärda. Orkar inte vara hemma på några villkor. Ska nog bege mig ut i regnet. Kan ju omöjligen bli värre än vad det är att sitta still här. Usch. Kan jag inte få falla i koma till klockan 06.05 imorgon? Tack på förhand.

i min tristess kör jag på amatöröversättning med min översättningsmaskin

I try so hard to leave you alone, but it's harder than you can ever imagine. I can't help my mind constantly attracted to you. If I could I would stop loving you, stop evaluating yourself as high, but I can't. I can blame myself. You certainly enjoy that I can't let you go. You are stronger than me, you manage to not show anything. But as I've said so many times before, you make me weak. I wish I could read your thoughts. I hope that you once were told what is within you. But there is hope in vain. Maybe it's time to give up and start to stand on my own feet. Sorry about that I love you.

idioti

Okej. Jag får uppenbarligen förtydliga mig.
Det blir dödsstraff för den/de som vägrar att underhålla mig.
UPPFATTAT, UNDERSÅTAR!?

underhåll mig, tack

Klockan är 20.57 och jag hatar fortfarande lördagar lika mycket, om inte ännu mer! Jag är så uttråkad att jag överväger att börja klättra på väggarna, krossa porslin, riva ur sidorna ur min nyss påbörjade bok. Den tredje för helgen. Precis så tråkigt har jag; att jag under helgens hittills två gångna dagar har läst TRE böcker. Eller ja, drygt två i alla fall. Men summan av kardemumman är att det är fruktansvärt. Fullständigt oanständigt och på gränsen till sjukt. Kan det inte bara slå ner ett UFO här utanför fullt med människoätande utomjordningar som rövar bort mig till deras russintillverkande planet?
Det är inte alls min grej det här att bara sitta. Växla mellan datorn och sängen. Men vad ska jag göra? Vad i hela fridens namn har jag att välja på? Här där jag sitter vid datorn ser det ut som ett slagfält, en rejäl atombomb har slagit ned. Mamma har rivit ner allt från vinden, rensat och nu ska en del upp igen. Kul. Jättekul. Den här helgen har varit den värsta sedan mannaminne. Och ska jag avslöja det tårdrypande faktumet som ger mig rysningar över hela kroppen? DET ÄR EN HEL DAG KVAR! MORGONDAGEN! Jag blir lätt illamående bara vid tanken. Vad ska jag fördriva tiden med ytterligare en HEL DAG!? Usch.
Tv:n står och går i bakgrunden, pappa kånkar andfått kartong efter kartong, mamma dirigerar och är på allmänt pisshumör. Jag hatar när tvapparater bara står på och skräller i ett hörn, ingen som visar den något betydande intresse. Jag har så god lust att slänga ut skiten genom fönstret. Känner dock en stark längtan efter att kolla på Dirty Dancing, hörde just en låt ur den filmen. Dirty Dancing kan vara en av de bästa filmer som någonsin gjorts. Gissar att jag sett den minst ett tio-tal gånger och jag älskar den fortfarande.
Senare ikväll ska jag nog kolla igenom ett par filmer och nej, det är inget direkt lockande tidsfördriv för det KLIAR I HELA MIN KROPP. Och jag fortsätter enbart att skriva för att ha något att göra, för att jag vet att minutrarna faktiskt tickar framåt.
Om någon har lust att vara godhjärtad, underbar eller rentav världens bästa så har jag ett förslag; UNDERHÅLL MIG!

I miss your call


vissa höstdagar är fina


jag hatar helgen

Jag tror inte att det finns något jag avskyr så mycket som helgen. Den är totalt avskyvärd. Att behöva vara hemma. Snälla, ge mig tjugo piskrapp eller lås in mig i en mörk källare utan syre istället. Det skulle kännas som semester jämfört med det här! Det krävs inte mer än max trettio minuter hemma innan jag börjar överväga olika självmordsmöjligheter. Skoldagar fram till klockan nio skulle inte heller vara helt fel. Skolledningen, vore kanske något att tänka på? Helgfria veckor och fem timmars extra pluggande varje dag? Perfekt!
Usch för helgen. Döda mig. Tack.
Du som borde bry dig, du finns inte där överhuvudtaget.

ooh

Har inte alls tid med det här, jag sitter fortfarande byxlös. Jag hittar inte mina träningsoverallsbyxor!
Nu blir det i alla fall långpromenad med morföräldrarna, mamma och hundarna.
Jag skriver senare, var så säker på det.

I miss you

jag vill inte du att glömmer bort mig,
jag vill inte att du tar mig för givet.
du betyder alldeles för mycket för att
jag ska klara av ett sådant kraftigt nederlag.
det svider och det gör ont och jag kan inte
göra mig kvitt mina känslor för dig.
dina ord är det enda som når in.


studiebesök på syncentralen


Det fanns en mängd med olika förstoringsglas. Inte lite roligt, det inte.

Rawr

Höööööööööhööööööööööööö

HANDSOME DUDE

sweet

inte lite snygg

fina tjejer

söting

it doesn't matter how much I try, I think about you all the time anyway

Utan att vara beredd föll jag handlöst.
Jag försökte kämpa mig upp så många gånger,
jag upplevde något skrämmande nytt.
Fina ord, vackert formulerade meningar som lyfte mig från jordens yta.
En värme som var så uppenbar att den nästan gick att ta på.
Känslor så omtumlande att jag förlorade balansen.
Mitt sinne försattes i gungning och än snurrar det okontrollerat.
Det finns så många frågor men bara ett svar.
Jag älskar dig.

Ensam är jag stark för du gör mig svag.

gårdagens lunch


"den var grön, den stack för två timmar sen."
"den va göön, den stack fö två timma sen."
(ice age för er som inte fattade det)

Mat slut. Gött.

Drack te som såg ut som ett urinprov.

Gött, sade jag.

Gött, sade Elin.

kul

Natten har spenderats med feber som sällskap. Vaknade mitt i natten och var lika varm som en het kastrull, fingrar och tår var uppsvullna som små feta prinskorvar samt att jag frös så tänderna hackades sönder mot varandra. Somnade om med en värkande arm som jag om möjlighet funnits hade kapat av ögonaböj.
Vaknade tjugo i sex av att min mage försökte mörda mig. Härligt. Men nu är jag färdigfixad för dagen, har svalt en stor alvedon och lite andra mirakelpiller; nu återstår bara att hoppas på det bästa. Jag är en riktig viking! Ingen baconspruta ska få stoppa mig.
Jag lär väl få ångra att jag gick till skolan idag...

bacon in my ass

Jag ska amputera min arm. Hela min kropp smärtar och jag tänker banne mig gnälla! Det här var det vidervärdigaste. Totalt avskvärt. Jag ska aldrig mer i hela mitt liv låta pumpas i någon otäck spruta. Jag kommer dö. Hejdå.

(bilder får det bli imorgon. bloggar från dödsbädden)

there's not a word in another language that can describe what I feel

Idag åkte jag till skolan enbart för att ta baconsprutan och ont gjorde det och ont gör det. Emellanåt vill min arm döda mig men just nu känns det relativt okej. Det går lite i vågor. Hur som helst är det gjort och jag överlevde.

Att ta sprutan tog väl ungefär 30 sekunder, sedan var det slut. Jaha, ja. Och detta skedde under förmiddagen och bussen går inte hem förrän 16.20. Men det gjorde inte så mycket för jag och Elin kan konsten att roa oss. Vi gick iväg och åt, drack the som liknade ett urinprov med njursand och smakade tvål blandat med bark, läste varsin bok, gick hem till Pontus.

Det har regnat idag också och jag tänker emigrera till ett icke regnande land. Hejdå!

Imorgon ska vi på studiebesök, igen. Den här gången bär det av till syncentralen och där får man minsann inte någon god smörgås. Besvikelsen är ett faktum. Efter det så tar vi tåget tillbaka till skolan och har idrott, efter det ska antagligen jag och Elin masa iväg oss till badhuset och simma några längder.

Jag har bilder från måltiden med Elin idag och de kommer upp framåt halv tio, tio om jag orkar.


HAHA! humor. ja.

Idag har jag haft en enda sak på hjärnan och det är följande:
 
HAHAHAHAHAHA! BAPELSIN! Har tänkt på "bapelsin då gubb.." hela dagen!

Den här är också en favorit:

I know too much to be left untouched

I know I hurt you. And now you do the same to me. I wish I had answers to why because then there would'nt be as painful. I try to keep it within me, ignore and understand. But it is not so easy because now I dare hardly meet your eyes. It's not fair to you, not in any way. I know it so well. But I can't prevent it. I feel too much and too strong.

Jag vet inte om du förstår det, men du är den enda som betyder något.

dude

Idag är det tydligen onsdag och härmed avskyr jag onsdagar. Den här dagen har till största del varit totalt avskyvärd. Speciellt eftermiddagen. Jag hatar regn. På sommaren brukar jag påstå att jag tycker om det men i dagsläget har jag aldrig hatat regn så mycket som jag hatar det nu. Det är så äckligt lerigt att man behöver vadarstövlar för att överhuvudtaget ta sig ut till bilen. Och det gör mig upprörd!
Annars så har jag knappt haft några rediga lektioner. Kollat på film, lyssnat, suttit. Efter den tuffa dagen begav jag och Elin oss iväg och simmade. Väntan. Åt två bappelsiner som smakade utmärkt. Hem. Iväg till ridhuset. Hem igen. Och nu sitter jag här.
Min fantasi är så värdelös att jag inte ens är kapabel att formulera mig på ett vettigt sätt. Det liknar något som en sju-åring kladdat ner i sin dagbok. När jag var liten och skrev dagbok berättade jag mest vad jag åt. Och när jag redan vid tidig ålder började skriva små historier så var mat det viktigaste. Jag kunde under flera rader rabbla vad huvudpersonerna skulle ha med sig som matsäck. Och det var dessutom inte några dåliga mängder. Inte underligt...
Igår var jag iväg och fick mig ett stick i finger samt nya effektiva piller. Jaha. Det var det. Imorgon ska jag ta baconsprutan och jag lär väl drömma mardömmar om det i natt. Kul.

det här hände idag


Idag var vi som sagt på mässa och fick med oss några
tusen kilo brännbart hem.

SötPontus och Spankey tog en promenad i militärernas håla.

Ganska så sexigt.

Mindre sexigt. Men vem kan klandra oss, det regnade konstant.
Okej, Elin var snygg och jag var... blöt.

an extraordinary

You still make me nervous, even though it has gone so long. I just need to meet your gaze to get butterflies in my stomach. My heart skips a beat. Your presence makes me aware of my feelings. The way you look at me is priceless.

heartbreaker

En längre text utan några som helst samband med verkliga livet.
Kände bara för att skriva ner några rader.

Han stod bakom henne, lät sina armar slingra sig runt hennes kropp. Han ville fylla henne med värme, ge någon slags lugnande trygghet. Men hon drog sig ur hans ömma grepp, sköt honom bestämt ifrån sig. Han kunde inte låta bli att känna sig en smula förödmjukad. Hon gick fram till fönstret, lade armarna i kors över bröstet och lät blicken följa utsidans skeden. Han stod kvar mitt på golvet, det hårda trägolvet var kallt mot hans strumpbeklädda fötter. Fast vid närmare eftertanke upplevde han hela rummet ovanligt kyligt. En kyla han inte tidigare stött på.

Hon lutade sig mot fönsterkarmen och han konstaterade att hon såg sliten ut. Håret hängde i en lös knut, några envisa testar hade letat sig ur tofsen och låg nu strukna bakom hennes små öron. Hennes ögon var blanka och det sedvanliga glittret existerade inte. Han påminde sig om första gången de träffats, han hade tyckt att hela stjärnhimlen hade samlats i hennes ögon. Hon hade varit förtrollande, han hade handlöst fallit som en fura.

"Jag vill att du går", sade hon med vädjande röst. Hennes ögon var till bredden fyllda med tårar och skulle vilken sekund som helst svämma över.
"Varför gör du såhär?" Han suckade med tydlig irritation och spände blicken i hennes. Hon vände bort ansiktet och han förstod inte varför. Hon hade ingenting att skämmas för. Han insåg inte att hon hatade att se honom så föraktfull.
"Du vet varför. Det vet du mycket väl. Jag ber dig, dra inte upp det här igen. Jag tror faktiskt inte att jag orkar gå igenom det här ännu en gång. Så för min skull..." Hon kvävde en snyftning som resulterade i ett par hackiga andetag, andetag som för honom gjorde ont att höra. Han ville ta henne i sin famn, hålla henne så nära det var möjligt, stryka henne över håret, dra in hennes doft. Men det gick inte. Han kunde inte.
"Du ska alltid göra en sådan stor affär av allting. Du blåser upp något som från början inte vara ett skit." Han använde ett ilsket tonläge som fick henne att brista i gråt. Inte för att hon var rädd, han hade låtit såhär förr, utan för att hon kände sig så förtvivlat ensam. Alla plågsamma minnen dök återigen upp på hennes ömmande näthinna.

"Du säger att det inte var någonting!? Varför lät du det då hända? Hur kunde du göra så mot mig, mig som du påstår älska högre än livet! Fattar du verkligen inte? Det är slut! Jag kan inte leva med det du gjorde mot mig. Jag kan inte leva tillsammans med någon som så totalt och känslokallt har krossat mitt hjärta!"
Hon skrek. Hon skrek ut orden som hon under flera dagar tänkt, som nätterna igenom orsakat henne djup inombordad smärta. Hon struntade i att hon grät, att hon snyftade så kraftigt att hon fick kämpa för att få luft till lungorna. På ren impuls tog han ett steg emot henne.

"Kom inte nära! Jag vill att du försvinner! NU!" Hon vrålade så att halsen värkte. Han ryggade skrämt tillbaka.
"Som du vill. Jag går. Men ring inte om några veckor och förvänta dig att jag ska komma tillbaka. Om jag går ut genom den där dörren så ska du inte tro att du får se mig igen." Han ville få det att låta som en hotelse men till sitt förtret såg hon mest tacksam ut.

När han hade gått sjönk hon ner på sängen, begravde ansiktet i händerna. Det fanns inte någon kroppsdel som inte bultade och värkte. Hon var säker på att hjärtat snart skulle explodera av alla överväldigande känslor.
Hon avskydde hans stolthet.
Inte en enda gång hade han använt ordet förlåt.
Och inte en enda gång hade han gjort ett ärligt försök att nå hennes hjärta,
fått henne att förstå att hon är den enda som betyder någonting.


hua

18.05

För min del skulle det lika gärna kunna vara mitt i natten. Det är mörkt, det regnar och jag avskyr den här äckliga, vidriga, skitårstiden. Jag tänker gå i ide. Hejdå.
Idag var vi under förmiddagen/lunch på någon slags framtidsmässa i Örebro. Vi plockade på oss påsar i alla dess former samt kataloger som vägde ett par kilo styck. Så nu är det bara att läsa på och bestämma sig för vad man ska göra efter gymnasiet. Yeah, right.
Tillbaka på plats så plaskade jag och Elin i bassängen och bastade tills jag var säker på att mitt skinn skulle torka och falla av. Bussen hem. Steg av i mina slimmade trikåer, som får mitt arsel att likna en flodhäströv, för att träna en stund. Nu är min kropp helt slut. Jag har lust att sätta mig i en sådan där eldriven rullstol och vägra resa mig upp. Men det känns lite... överdrivet.

Uppdaterar mer senare.

Your words are the only thing that matters

Nu är jag hemma igen, har i stort sett precis stigit innanför dörren. Har hunnit halsa tre glas vatten så nu är jag passande nog akut kissnödig. Men ingenting kan hindra mig ifrån att skriva några uppdaterande rader. Allt för er, älskade bloggläsare.
Mina händer luktar hästskit och mitt hår ligger slickat runt huvudet. Ridhjälm är den optimala frisyrfixaren. Mozart är världens bästa och jag har nästan aldrig varit så nöjd med en lektion som jag var idag.
Nu ska jag väl fixa mig, möjligen läsa ett par rader i någon av mina nya tre böcker som jag hann låna. Och just ja, jag hade tydligen missat att lämna in en bok 'min legendariska flickvän' och då återstår bara frågan; var sjutton har jag gjort av den!? Jag har verkligen inte det blekaste vilket skrämmer mig lite. Jag har slarvat bort en bok alldeles totalt och det bådar inte gott. Så typiskt. Men vad kan man förvänta sig av mig egentligen? Det går inte en enda gång som jag lånar en bok utan att få påminnelse...
Jaha. Klockan blev mycket idag och jag har inte ens kommit ur ridkläderna. Rawr.


Your words are all I hear, the only thing that penetrates through the darkness of night. I console myself with your words when the heart is too heavy to bear. I think of your words when I feel lonely. and it's the only thing that makes me smile. you make me smile.

I wish you could read my thoughts, because then you would understand. because you know that it's you who makes my heart beat. Alone, I'm strong because you make me weak. But I'm not strong enough and not rich enough to lose you. You mean too much.


jag och.. någon?

Det här blir det tredje inlägget inom loppet av mindre än en timme.
Orsaken är tristess, min ridlektion har blivit uppskjuten till efter åtta.
Men jag vet att ni, mina få men tappra läsare, älskar täta uppdateringar så sug i er ordentligt för så här mycket tid är det inte ofta jag har i bakfickan.


teckenspråkslektion

Den andra för året kommer nu. Visst har ni med en spänd förväntan inväntat detta skede?
Ja, jag tänkte väl det. Toppen!


Häst.
Förklaring: Hästen (fingerspetsarna) ska liksom ner mot marken.
Den ska beta. Inte galoppera. Hästen står helt stilla och
betar. Hackar i luften. Det är för övrigt mitt persontecken. Awesome!

Kanin.
Förklaring: Om man vänder på det blir det ett fult ord.
Gör man först det här tecknet och sedan vänder på det
så är man arg på kaninen.

Bonde.
Förklaring: Man drar med fingrarna över pannan som en kratta.

Bajs.
Förklaring: Man drar med tummen ner över handflatan.
Okej, ja, jag älskar det här tecknet och missbrukar det.
Barnsligt men sant. Kul tecken.

Dusch.
Förklaring: Strålar ut med fingrarna nära huvudet, dock inte
för nära för då blir det ett annat ord. Kom ihåg, munnen är
SÅ viktig. Typ. Se hur fint jag.. formar.. munnen.

Lampa.
Förklaring: Se här, om jag hade tagit lampan för nära så
hade jag istället sagt dusch. Och hur fel hade inte det blivit!?
Och så ser man återigen på min mun hur jag säger LAMPA,
så tydligt som det bara går.

Tack.
Förklaring: Det här ordet är det mycket möjligt att jag hade
även förra gången. Tack-handen ska ut en bit samtidigt som man
säger tack. Tack för er uppmärksamhet.
Jag är bäst.
Det tycker Andreas också.


tre rånare

Idag lärde vi oss sjutusen nya ord på teckenspråkslektionen, jag kommer ihåg typ två.
Sedan skulle vi livrädda. Jag dränkte Elin. Elin dränkte mig. Jag ströp och dränkte Elin.
Dålig cirkel.
Efter det rånade vi en affär.
Här följer vår rånarutstyrsel men jag skulle rekommendera er att inte skvallra för 112-snubbarna.
Jag tänker inte röja våra hemliga identiteter.


tjululu

Älskar när folk ringer på dolt nummer EN gång och jag inte hinner svara. Hur svårt kan det vara att ringa ytterligare en gång åtminstone?

Bara för att rätta till vissa små fel så hade jag faktiskt inte missat att sätta i kontakten. Det var fel kontakt. Det var kontakten till vattenkaffekannan. Så det så. Nu ska svälja lite päronmarmelad utan tillsatt socker och konstigheter och sedan ut och mocka. WOHO!

I miss how you made me feel alive and that I was the only one in the world

update

Okej. Fine. Telefonen var inte i kopplad, kontakten hängde retsamt och dinglade oinstoppad när jag för säkerthets skull gick upp och kollade. Men vad sjutton, tänkte jag då, telefonen pep ju på som vanligt. Inte något konstigt med den, inte.
Borde den inte säga något i stil med; "Hej, telefonen du önskar använda är inte i bruk. Prova att stoppa i kontakten. Tack på förhand."?
Det tycker i alla fall jag.
Men det spelade uppenbarligen ingen roll ifall jag har kontakten i eller inte, han svarar ändå inte!!!!!!!!!

I remember how you looked at me, how you made me feel beautiful

Precis hemkommen, hungrig, frusen och trött. Förgäves har jag försökt få tag i min fader minst fem gånger, men signalerna går bara fram. Det är ett evigt "tuut"... "tuut"... Men inte något svar överhuvudtaget! Han är tydligen ute och åker i Renaulten vars avgassystem/avgasnågonting håller på att rasera, därför fick vi inte åka mer i den men... nu finns den inte på gårdsplan så man kan ju börja undra. Och vad tokig jag blir när människor (läs föräldrar) inte svarar i sin mobiltelefon! Om inte deras barn ska kunna nå dem när som, varför har de då mobiler? Totalt onödigt och överflödigt.
Jag skulle verkligen behöva rycka mig i kragen och fixa i ordning någon slags lunch. Jag kommer svälta mig själv till döds annars. Okej, visst. Det krävs kanske lite mer än en missad/försenad lunch men jag är verkligen hungrig. Om någon känner sig manad så är det bara att kommer över och fixa i ordning lite käk åt mig. Jag orkar inte ens lyfta arslet från stolen.
Jaha, ja. Jag planerar en färd mot ridhuset framåt kvällningen. En dyngsur och lerig häst står i hagen och hånler mot mig. Om det inte fryser på snart så skickar jag åtminstone min häst till Scan för det här orkar jag inte med. På sommaren tar det cirkus en kvart att borsta av hästen, nu tar det närmare fyrtiofem minuter! Sanslöst! Men visst, det har ju sin tjusning det också. Säkert.
Ska försöka få tag i pappa igen. Sådant här gör mig måttligt frustrerad!
Hej!

I can't stop thinking about you. you're in my head, though I don't want.

Jag strök mina gardiner och jag satte upp dem i fönstret och det blev så tjusigt så. Dammsugning kändes överskattat och lite väl lyxigt så det lät jag bli med. Jag kollade på en film istället. Pappa och jag åkte sedan iväg en sväng och pumpade våra anabola-stora muskler och övningskörde sedan en sväng. Jag är alldeles awesome! Får jag bara köra renaulten så är allt frid och fröjd, då kan jag visa mina riktiga racertalanger. Wow! Kom hem, bytte om, ut till en häst som verkar ha någon slags lerfetisch. Det var bara att borsta och borsta och borsta. Iväg till ridhuset, rida, hem igen. Så nu sitter jag här på arslet och gör ingenting.
Jag ska gå ner och göra varm choklad på spisen och sedan se någon film eller något. Ja. Gött mos.

jag saknar dig
och jag väntar
och väntar
men uppenbarligen är det totalt förgäves
inte ens ett enda litet ord...


jag saknar din röst. jag saknar att prata med dig.

Ett stycke tidsfördriv

KÄRLEK:
Är du kär just nu? Jag tror det.
Har du någon kille just nu? Nej...
Har du dumpat någon? Ptja, jag har gjort slut.
Har någon dumpat dig? Nej.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Nja. Har nog varit lite otäck sådär någon gång och testat reaktionen.
Vem kysste du senast? Någon jag tycker om.
Vem kramade du senast? Mozart.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? Är vi tillsammans så skulle väl inte det kännas särskilt optimalt.

SKOLA:
Är du duktig i skolan?  Relativt. Allting är relativt. Jag är helt okej duktig.
Har du bra betyg? Jag är nöjd. Så länge jag inte har mer än par G så är jag nöjd. 
Har du fått göra om ett prov någon gång? Har hänt.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? Nej. Aldrig. Jag är sämst. Alltid.
Sköter du dej i skolan? Givetvis! Jag är en sann förebild.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? Aldrig. Skulle aldrig kunna tänka mig att göra något så omoraliskt. På skoltid, liksom!
Haft mobilen på lektionstid? Den finns där, ja.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? Nej, jag brukar inte vara riktigt så respektlös. Dock har jag väl fått tillsägelse om sms-skickande, kanske... om jag tänker efter väääldigt noga...

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? Många. Om man räknar med djuren.
Trivs hemma? Jovars, på det stora hela så.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? Ja. En gång rymde jag och min lillebror. Vi gjorde matsäck och kom hem en timme senare. Mamma och pappa hade inte saknat oss det minsta, de var mest arga. Så rymma är inte riktigt min grej.
Har skrikit och slagit din mamma? Nej. Jag är en änglalik dotter. Underbar.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? Hähähä...
Har du kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? Kan ha hänt någon gång...
Du älskar din familj oavsett vad som händer? Jovars.

VÄNNER:
Du har vänner? Nej. Jag är alltid ensam. Jag har social fobi.
Du brukar vara med? Alla möjliga. Speciellt Spankey och ElinP.
Vem/vilka var du med sist? Utav mina vänner så var det Carro.
Älskar du dina vänner hur dom än  ser ut? Nej. Jag vill bara ha fula vänner så att jag framstår som snygg.
Är det okej att ha kill-kompisar? Nej. Det går inte. Usch. Lika barn leka bäst.
Har du pussat någon av dina kompisar? Ja, faktiskt.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Ja, jag är utbildad psykopat.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? Nej, det skulle jag nog inte direkt påstå.

FJORTIS:

Du sminkar dig varje dag? Ja. Jag brukar sova med smink också. Man kan inte vakna ful. Tok heller.
Putar med läpparna på kort? Faktiskt... Men till mitt försvar vill jag säga att det bara blir så!
Tar kort på dina bröst? Nej. Spegel räcker för min del. Brukar stå framför den och beundra mina vackerheter.
Använder foundation på läpparna? Nej, Idomin räcker för mig. Ett rejält lager Idomin och min dag är gjord! Mumma!
Super dig packad varje helg? Nej, vet du vad!
Du har pussat en tjej? Ja, det har förekommit. Liksom. Puss bara.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? Brukar platta sönder det och sedan tupera ena sidan. Skitsnyggt. Mmmmm.
Ditt hår e knallblont? Inte speciellt.

ALKOHOL:
Har druckit alkohol?
Jo.
När drack du alkohol senast? Igår
Vad var det för sorts alkohol? Någon slags körsbärscider/vin/vemvetvad samt rom och cola.
Brukar du dricka alkohol? Händer och fötter.
Har du druckit öl? Ja, det smakar fint.
Tycker du om öl? Precis.
Har du varit full? Nej. Men det har snurrat lite, faktiskt.

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? Jag tog en godis när jag var sisodär fem år gammal. Jag hade så dåligt samvete att det aldrig någonsin upprepades igen.
Vill du bli kriminell? Ja, absolut. Det är faktiskt min stora dröm. Råna banker med helikopter, köra över sniglar, gå mot röd gubbe... Listan kan göras oändlig.
Varför gör du sånt här?  För att jag är.. farlig. Rawr.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? Men ja, verkligen!
Har du suttit i fängelset? Flertalet gånger.
Vill du hamna i fängelset? Vem vill inte det? Hand upp!

DÅLIGA TIDER:
Varit på dåligt humör den senaste tiden?
Hallå, jag är tonåring. Mina hormoner lever sitt egna lilla liv. Klart jag har varit på dåligt humör lite nu och då.
När grät du senast? Idag.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? Njaaa...
Du har slagit ner någon? Flera gånger. Brukar göra så. Puckla ner folk när jag känner för det. YIHA!
Du har skadat någon med flit? Hähähähä...
Har du någon gång velat döda någon? Inte strypa, bara minska luften.
Vem bråkade du senast med? Öh. Hähä. Den jag bråkade med på riktigt senast som jag kan minnas var nog Andreas, popluggen, min gasmask.
Du har blivit våldtagen? Eh. Nej. Inte vad jag kan minnas.


1. Hur gammal är du om fem år? Tjugotvå gamla år.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Pappa, vi har både styrketränat, kört bil samt att han skjutsade mig till ridhuset
3. Hur lång är du? 1.75, brukar jag säga. Men egentligen är jag bara 1,74.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? En Van Veeteren.
5. Vem ringde du senast? Mamma, tror jag.
6. Vem ringde dig senast? Pontus står överst på min samtalslista men det borde inte vara han.
7. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Jag raderar sms utan större mening så det senaste var till någon jag tycker om och som är hemligt. Superduperhemligt! Så hemligt att det är det hemligaste någonsin.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS! Tveklöst!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gift.a.
10. När såg du senast din mamma? För en halvtimme sedan.
11. Vilken ögonfärg har du? Blåaktiga.
12. När vaknade du idag? Tre minuter i tio av att hundkräket rev sönder min dörr i ren protest.
13. Vilken är din favoritjulsång? Bjällerklang och måla grön björn bak och fram-någonting.
14. Vilken är din favoritplats? Kan vara var som helst så länge jag är tillsammans med någon/några jag trivs med och tycker om.
15. Vilken plats föredrar du minst? Ja...
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag har faktiskt inte en aning och är ingenting jag spekulerar så vilt i.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mördare.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Carro som berättade roligheter.
19. Hur stor är din säng? Liten. Typ. Som min rygg!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär.
21.Sover du med eller utan kläder på dig? Underbyxor. Byxor. Termobyxor. Bh. Tröja. Jacka. Mössa. Strumpor.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två stora starka.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Vad vill du bli när du blir stor? Mindre.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor!
26. Är du social? Nja, om jag vill så kan jag. Men jag brukar inte vilja så ofta.
27. Vilken är din favoritglass? All glass är min favoritglass.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Typ. Chokladpudding! Eller nej. All efterrätt är bra efterrätt.
29. Tycker du om kinamat? Ja. All mat är god mat.
30. Tycker du om kaffe? Inte det minsta.
31. Vad dricker du till frukost? Juice, oftast.
Sover du på någon särskild sida? Kan bara somna på vänster.
32. Kan du spela poker? Jag är grymmare än grymmaste grymmast!
33. Bästa känslan? Lycklig. Och pirr i magen.
34. Älskar du någon speciell just nu? Jag älskar många. Men någon speciell… Ja, jag älskar någon mycket speciell.
35. Är du beroendemänniska? Alkoholist. Knark. Allt. Socker. Mat.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? NEJ! Men jag letar! Det vore awesome!
37. Vill du ha barn? Ja, men jag tänker inte föda dem.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, ett par ord spanska, ett ord arabiska och lite teckenspråk.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, inte än åtminstone.
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool. Där brukar det inte bo så många djur.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, tror jag. Och grejer till Mozart.
42. Äger du dyrbara smycken? Nej, smycken är inte riktigt min grej.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Grey’s och Bonde.
44. Har du varit riktigt kär? Nu vet jag i alla fall vad det innebär att vara kär. Väldigt kär.
45. Vem är den roligaste människan du känner? ElinP, säger jag. Hon är rolig. Jätterolig. Hysterisk.
46. Flirtar du mycket? Njaa, skulle jag kanske inte påstå.
47. Kan du byta olja på bilen? Nästan. Det finns fyra oljor.
48. Prenumererar du på någon veckotidning? Njet.
49. Hur länge har du campat som längst i ett tält? USCH!
50. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig?

 


I fell in love with you and now I can't forget you

sometimes everything just wrong. completely wrong.

morrn morrn

Nu har jag tillvaknat och inväntar krafter som räcker till att göra i ordning lite frukost. Jag har en svartvit varelse i knäet som envisas med att slicka mig noggrannt i ansiktet, det är lite äckligt om man funderar på vad hon kan ha förtärt vid tidigare tillfälle.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Eller jo, det vet jag nog allt. Egentligen. Jag ska stryka gardiner, som min snälla mormor har sytt till mig, och sedan sätta upp dem. Därefter ska jag städa upp lite på mitt rum och dammsuga, damma och allt det där som är så tråkigt att man faller i djupa dvala bara vid tanken. Jag måste också skutta iväg till ridhuset, lektionsridning på måndag.
Underbart väder, förresten. Det kan knappast bli sämre. Tunt regn som tränger rätt innanför kläderna och gör en frusen och dyngsur, blåst som är så kylig att endast en tjock vinterjacka kan bli räddningen. Jag har ingen lust med det här. Jag vill ha minusgrader, käle i marken, sol. Massvis med sol. Det är ju helg!
När jag åker till skolan på morgonen är det mörk. När jag åker hem är det mörkt. Och under dagen befinner jag mig ju mestadels inomhus. Det här gör mig tokig! Nu när jag för en gång skull är hemma, ja, då ska det regna och vara så grått att det känns som om jag hamnat i en 40-tals film. Usch.
Nej, kanske de där krafterna har funnit mig nu. Magen anser åtminstone att jag borde fixa den utlovade frukosten.
Tjadå.

okay..

jag minns vem du var då
jag kommer ihåg varje litet ord
jag har sparat dem på ett säkert ställe
du anade nog aldrig hur mycket du faktiskt betydde
och betyder
för då hade du inte gjort såhär
det är åtminstone vad jag hoppas
och just nu gör det bara ont
inte än
men snart
tänker jag sluta hoppas
pitchak

Idag besökte vi som sagt tolkcentralen och jag använde tandläkarnas dass. Det sistnämna är det mest minnesvärda. Toaletten var dessutom lös så det var en ren bedrift att balansera därinne, men jag gjorde det bra! När vi kom tillbaka till skolan åt vi nikkalukka-någonting-soppan som i konsistensen mest kan liknas vid ett uppkastat maginnehåll. Därefter idrott, jag ägde Amanda i badminton och körde sedan runt Pontus i en bolltunna. Då idrotten nått sitt slut var det drygt två timmar kvar tills bussens avfärd så jag och Carro gick iväg och fikade. Vi åt en varsin bakelse, diskuterade allt mellan himmel och jord. Tiden sprang iväg och jag hade väldigt trevligt. Nu är jag hemma och ikväll ska jag bara låta bli att tänka.

du. vet. inte.Jag saknar den du var
och jag saknar dig.
Jag saknar din röst;
om du bara visste hur mycket jag har att berätta.

Jag avskyr besvikelse, att såra någon annan,
stolthet, meningar som inte riktigt går att säga, oärlighet.
Jag har svårt för sådant här...
Så svårt att jag för en gång skulle inte kan sätta ord på det.There's something in your voice
Makes my heart beat fast


houa

Idag har jag varit på brandstationen och gjort studiebesök. Gissa hur många sexiga brandmän jag såg? NOLL! Inte en enda sexig brandman fanns till för beskådning och min besvikelse var ett faktum. Istället fick vi se en brandbil och dess innehåll, en film om hur fort ett rum brinner upp och lite annat vitkigt. Brandmanskläder fanns det dock gott om och inombords jublade jag. Det var ju nästan lika bra som brandmän!
Ja, det är väl ungefär vad jag har gjort idag. Gjorde ett besök hos mäster, skapade fred i mellanöstern och åkte sedan buss hem. Toppen!
Imorgon blir det studiebesök. Igen. Vi gör ingenting annat än åker på studiebesök. Fredagens utflykt består av en tripp till tolkcentralen där vi inte får någon god smörgås. Skynda tillbaka till skolan, sleva i sig lite niksdöfkdölfk-någonting-soppa, idrott. Vilken dramigbaklänges-dag! Enastående!

idag är det onsdag

Jag har kommit hem från skolan, svalt ner en portion mat och lite vätska som pumpats ur en ko. Jag råkade spotta tuggummiinspirerat saliv på mitt skolkort så det blev prickigt. Nu inväntar jag färd mot djupare skog, en hästfilm skall ses tillsammans med mor och ett par vänner till oss. Jag ska nog utmana min hälsa och nerverna och faktiskt köra dit. Flera veckor sedan jag hade foten placerad på pedalerna så det här kan ju gå i stort sett hur som helst.
sjukt snygg

awesome

söt

snyggast

amazing

hur snygg får man bli på ett skolfoto egentligen!? WOW!


du är en enda besvikelse

Kvällen har nalkats och här sitter jag på en snurrstol och ser ovanligt snygg ut.
Jag är precis hemkommen från ridhuset, kinderna är rödblommiga och heta, inuti mitt huvud nynnar jag på Mors Lilla Olle. Idag gymnastikhoppade vi lite och det tyckte nog Mozart var roligare än jag.
Jag har egentligen ingenting alls att förtälja. Jag har en mensvärk som är så otroligt skön att jag hoppar jämfota här hemma av genuin lycka. Jag är så tacksam att jag blev till ett kvinnokön. Vad mer kan man önska sig, liksom...


haha

haha

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHA

bara ett par frågetecken


Satt på dass och bläddrade i någon leksakskatalog. Jag bläddrar
från den ena färggranna sidan till den andra, sprängfyllda sidor
med så mycket leksaker i olika modeller att jag häpnar. Och så får
jag upp den här sidan. WHAT!?, är min första tanke.
VEM I HELA FRIDENS NAMN LÅTER EN BEBIS, EN BEBIS(!!!)
KÖRA HÄSTTRANSPORTEN? Orealistiskt. Ska skriva ett brev och klaga.

Och vad är det här? Rullator för barn..?

tack


Igår hade han bajsat på sig och där stod jag med en löjlig liten borste
och granskade hans storslagna verk.
Oj, sade jag.
Hähä, sade han.

i give up, i will disappear

Nu har jag ju faktiskt fått nästan en hel dag att gå. Klockan närmar sig arton och jag är måttligt understimulerad. Länge sedan jag tagit det såhär snuskigt lungt i så många outhärdliga dagar. Där jag sitter nu har jag suttit precis hela dagen. I min soffa på mitt rum. Jag har tänt lite ljus runt datorn för att denna eftertraktade myskänsla skulle infinna sig. Och sannerligen, det gjorde den. När jag slog på den röda lampan i fönstret, den som ger rummet en genuin porrkänsla, så var mysighetspricken över i:et gjort. Så mysigt har jag det, alltså.
Om ett par timmar är det jag som beger mig till ridhuset. Jag borde verkligen inte göra det, inte än, eftersom förkylningen inte har gett med sig. Men mitt sametskval gentemot Mozart är på tok för hemskt. Jag ser han genom fönstret (ja, inte just nu då eftersom det är mörkt..) hur han står i sitt tjocka täcke och äter. Och äter. Och äter. Och där förlorade han en muskel, konstaterar jag med ett krossat hjärta, och där hoppade ytterligare en muskel iväg. Jaha och där försvann allt vad kondition heter från hans arma hästkropp. Riktigt så tydligt är det kanske inte, men det känns så och det är tillräckligt för att jag ska trotsa allt vad förkylning heter.


Hur mysigt som helst. Ljus, snorpapper, chokladmugg och en dator.

Den här bilden lägger jag enbart upp i undervisningssyfte.
Jag vill visa att man kan vara snygg även när man är sjuk.

förmiddag

Sverige bjuder på sitt vidrigaste väder och jag saknar dig så att hjärtat värker.

Jag har såhär på morgonkvisten hunnit äta frukost, utfodrat alla djur samt tagit ut hästarna i hagen. De skall idag göra lerinpackning och bada gyttjebad. Det underlättar så i arbetet när man sedan skall leka barmhärtig samarit och borsta dem. Vi återgår till min frukost. Jag åt jordgubbskräm och min fråga på det är: hur många liter socker häller de i egentligen? Det är som att äta direkt ur en godispåse men visst, bra smakar det väl. Och så åt jag smörgås och drack apelsinjuice. Det smakade ypperligt, tackar som frågar. Frukost är dagens viktigaste mål och det tar jag inte lätt på, skall ni veta, åtminstone inte på helgen när jag hinner äta.
Vad jag skall göra idag har jag inte en aning om. Ingenting antagligen. Som vanligt. Precis som de föregående dagarna den här veckan. Jag kommer nog slå på någon film, dra en filt över mig och hoppas på bättre tider. Det är nog min söndag. Jag vet att ni blir lite avundsjuka. Men det är ju klart, alla kan ju inte ha det lika fantastiskt bra som jag. Lyckosamma jag.
Just ja. När ork ges måste jag plocka ur diskmaskinen, borsta tänderna och snyta mig. Där ser ni! Även jag drabbas av olustiga problem...

yes, you hurt me, your bastard

Vilken dag, säger jag bara. Såhär mycket händelselöshet har jag aldrig någonsin tidigare stött på. Den har varit fullständigt överväldigande. Jag kan omöjligen förstå hur jag överhuvudtaget fått sekunderna att ticka framåt och inte bakåt. Jag kunde ju inte ens sova i morse!
Mina ögon ser ut att ha fått sig en rejäl pollenchock vilket i dagsläget känns relativt omöjligt. Men det är knallröda, torra och inte speciellt välbehagliga. Överväger att donera dem till någon bättre behövande. Åtminstone tills det att de mår bättre.
Den här helgen, det som har varit av den, har jag ägnat åt att kolla igenom ett x antal dåliga romantiska komedier som gjort mig minst sagt icke välmående. Fina filmer, fin mening men så upprörande patetiska och orealistiska. Jag har även hunnit göra ett par tappra försök att spräcka mina trumhinnor. Skön känsla.
Just nu lider jag av obotlig mensvärk. Det är så härligt, vilket överraskande och välkommet lördagssällskap. Rörande underbart! Var nyss ner och svalde en Naproxen för att lindra det ytligaste men med min tur svalde jag väl katternas avmaskningsmedel. Jag tyckte att tabletterna var ovanligt stora. Men det är ju bra, då kanske jag på kuppen blir av med min tarmmask också. Vågen för det.
Jag känner hur ironin ligger som en tät dimma över det här inlägget och det är så det är. Allt känns så overkligt ironiskt.
Imorgon ska jag göra lika mycket som idag. Möjligen ska jag överträffa mig själv och... nej, duscha gjorde jag ju idag. Äsch, jag kommer på något världsproblem att lösa under natten. Det där ska nog få rätsida och ordna upp sig.

om du bara visste

Jag gjorde det aldrig av elakhet...

hey

Baby, I'm so sorry.

oemotståndlig

Det är mot mina principer att ha hundar i sängen...


over and out

Skitdag. Skithelg.


mittbena är grejen


Min mening. Mitt allt. Mitt hjärta.
OCH DEN HÄR FÖRBENADE FÖRKYLNINGEN DÖDAAAAAR MIG!
Jag har inte satt min fot ute i stallet på två dagar. Tre om man ska vara petnoga.
TRE DAGAR! Inte för att jag tror att Mozart direkt bryr sig.. men jag bryr mig!
Jag bryr mig så inåt skogens jättemycket! Men imorgon, då ska jag ut
om jag så ska dränka mina förkylningsproblem med alvedon och ipren och
allt febernedsättande och smärtstillande som finns.
Ja.

åååaaah


Jag vet inte vad det beror på, kanske är det att jag har legat hemma i två dagar nu och låtit alla tankar terrorisera mig fritt.
Jag är så otroligt trött på allt. ALLT.
Jag är trött på vänner som sviker, vänner som snackar skit, vänner som inte är vänner för fem öre.
Jag avskyr vädret och jag avskyr att bara ligga still och ha ont och ha så mycket slem i gångarna att jag skulle kunna sysselsätta mig en hel dag med att skulptera slembollar.
Jag är trött på att konstant bli jämförd med andra, före dettingar.
"Vet du, du är faktiskt väldigt lik henne. Du påminner om henne jättemycket."
"Jaså, hur då?"
"Nja, jag vet inte riktigt. Men du gör det."
KUL! KUL ATT FÖRKNIPPAS MED HENNE! OCH HENNE! KUL! TACK TACK TACK! NI KAN ALDRIG ANA VAD DET VÄRMER! TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK!
Jag hatar att inte ha någon att dela all skit med. Och jag hatar att ännu mer att inte ha någon att skratta med åt allt det där.
Jag älskar det jag har och värderar det högt,
men saknaden och irritationen är just nu så överväldigande att jag känner för att kväva mig i någon obefintlig snödriva.
Och ingen, INGEN, ska ta åt sig och fråga vem/vilka jag menar! För det är totalt oväsentligt och det blir bara en massa missuppfattningar. För jag är inte arg på någon, jag är bara trött på min situation och behövde skriva av mig lite grann. End of story.

förbenadeskitockså

Ligger i feber och en omänsklig huvudvärk.
Det har jag verkligen inte tid med.
Mer än såhär lär ni inte höra av mig idag.
Orkar inte.
Ska dra duntäcket över mig, sörpla hett te och kolla på ensam mamma söker.
Godnatt.

tiden har runnit ut

och kvar finns jag. och du.

jag litar inte på dig längre.
RSS 2.0