Maj 2011


Jag fotograferade fotbollsmatcher, det blev ju en del sådana av någon anledning.

Vi hade teaterpremiär och det var fantastiskt. Fantastiskt på alla sätt och vis, ett sådant där minne och en enastående känsla som jag alltid kommer bära med mig.Fortsättning följer...

(om jag orkar)


April 2011


Mitt i all stress med det ena och tredje utprovades balklänning.

Jag solade och brände upp mig, allt för att vara fin på balen.

Jag och söt hade picknick som bestod av betydligt mer än det här, men det var inte förrän efteråt som jag kom på att det skulle ha fotats. April var bra på alla möjliga vis men vansinnigt uppochned, trots det levde jag någonstans i ett lyckorus och hoppades mer än vad jag någonsin gjort igen.


Mars 2011

Jag blev nitton år, försökte hinna med allt på en och samma gång och sakerna tog aldrig någonsin slut, jag dansade på högtalare och provade att vara indier tillsammans med bästa vän.
Februari 2011Idag är det prick tio månader sedan jag sade att jag älskade honom för allra första gången. Och det har jag gjort sedan dess, i både med- och motgång.


Januari 2011

Jag kokade marmelad, bakade och gjorde desserter tills jag gick mig själv på nerverna. Det var väl mest för att distrahera tankarna. När det blir nytt år tror man att nu minsann, ett helt nytt år och det är så lång tid kvar till nästa gång. Och si där, nu är vi snart där igen.


real love, here to stay.

Tio röda rosor och frukost på sängen, promenad i friskt nyvinter väder, Glee-mys och massvis med kärlek.
Tio månader, himmel vad fort det har gått. Alldeles snart ett helt år och det pirrar fortfarande minst lika mycket i magen.

Idag ska jag bege mig några mil hem till fina familjen S, gulla med sötungen, snacka och äta middag. Jag har med mig presenter till både den lilla söta och till den ännu ofödde. Jag har redan bokat in mig som barnvakt så ofta de vill. Det kommer bli en himla fin kväll.

Ännu senare kommer söt hem igen och då blir det grönsaksdippande och de två sista avsnitten av Glee. Rackarns tur att säsong tre kör igång på tv nu alldeles snart! Dessförinnan ska jag försöka hinna med stallet och vt-genomgång inför morgondagen.
Jovars, det flyter på ganska bra just nu.


Tänkte ladda upp lite bilder, men hinner inte nu. Får bli senare.

PUSS

RSS 2.0