blaha

Och idag vägrar blogg.se låta mig ladda upp bilder. Stryk? Verkar som att jag kommer få hota med det. Löjligt.

mätt

Nu har vi landat flera gånger om. Två påsar chips, ett kilo godis, finskt bröd och en cola senare är jag inte helt övertygad om jag kommer att lyckas ta mig ur soffan. En tur i bastun blev det också för min del. Jag eldade på tills svetten dröp om mig. Vansinnigt äckligt samtidigt som det är så skönt. Känns som att all lort, igenproppade pormaskar, än så länge oupptäckta finnar och andra konstiga pepplor trycks ut och droppar ner på golvet. Och så en ljummen dusch på det. Fit for fight, awesome fredag!
Imorgon ska vi (jag och manneN, inte jag och mormor) ta oss ut på en joggingtur (om motivationen verkligen finns där imorgon också) och sedan blir det mat. Bland annat Jansson med grädde och äkta anjovis. Min mätta mage försöker redan göra utrymme!

by ida


Slängde ihop en tårta en dag och det blev tamigtusan ett sant konstverk!

snygg


Såhär snygg var jag igår, innan jag fick lökringar och spillde ner mig med okänd föda.
Först var det minnesdagen och därefter, vid tio någon gång, kom mina föräldrar ner till mig och jag och söt bjöd på åtta olika ostar, olika kex, baguette, räkröra, frukt och lite annat smått och gott.
Mammas bilring hängde över, jag fick knäppa upp byxorna och pappa somnade nästan på soffan. /hungrig familj

my heart knocks inside of me. like crazy.

Sometimes I simply miss you.


lång fredag.

Sitter i bilen på väg till Eskilstuna för att hälsa på pojkes mormor. Vi gör det då och då och det är alltid lika skönt att komma iväg dit en sväng. Bastu i källaren, sovmorgon, ständigt trugande med mat, lugnt och avslappnat. Vi skulle egentligen ha åkt vid två men klockan hann visst bli lite mer.
Inspirationen är just nu på noll men det ska nog ordna upp sig så småningom.

fire

"Late at night
You're taking me home
You say you wanna stay
But I want you to go
Say I don't love you
But you know I'm a liar
'Cause when we kiss
Ooh...

You had a hold on me right from the start
A grip so tight I couldn't tear it apart
My nerves all jumpin' actin' like a fool
Well my kisses might burn
But my heart stays cool"


Finally

Äntligen Internet. Äntligen fick jag tummen ur, tog en impulsivtripp in till staden för att införskaffa ett bredband. Telia, tänkte jag, det är ju bra skit. Men den gubben gick då inte. Igår kväll löpte bredbandet på; ena sekunden med en väldig fart, andra sekunden besläktad med en liten snigelfarm. Jag var milt beskrivet vansinnig. Idag har det dock hållit i sig lite bättre, men jag tror nog att jag kommer lämna tillbaka det i alla fall. Känns lite osäkert att binda upp mig i 18 månader på något som behagar fungera lite hur som helst.
Hemma var det minsann både gratis, hade en väldig fart och fungerade på det stora hela felfritt. Varför blir man vuxen? Varför flyttar man?
Idioti.


bajs

Känslan när man hoppas jättemycket på ett jobb som verkar betydligt mer hoppfullt än de sjutusen andra man sökt; och sedan inte verkar få det. Mums. Nädå, man känner sig inte alls värdelös. Inte det minsta. Pff.

RSS 2.0