Fyrtio minuter i skogen.


Tre kast, sedan nappade den lilla rackaren. Jag ville döda den, stoppa upp den, behålla den, placera den på min vägg. Det tyckte inte E, så den fick simma tillbaka, med livet i behåll. Lyckost.

Så jag tröttnade, tog hunden och begav mig ut i den närbeliggande skogen. Hittade tokigt mycket trattisar, som för övrigt ligger i frysen nu och har det gött, men först sprang jag på den här rackaren. Längsta jag sett. Längre i verkligheten. Lovar!

 

kvällen


Vi stack ut och åt på en spansk restaurang, drack öl och sangria, åt världsbästa ajolin och lyssnade på högljudda personer som var precis lika taggade för helg som vi.

E försökte ta bilder på mig och det gick väl sådär, men framåt slutet ordnade det upp sig. Han behövde bara få in snitsen lite grann...

Väntan på menyn.Finaste jag vet.

Mysig promenad. Ena sekunden lite regn, andra sekunden varm, varm sol. Och en mjuk, mjuk hand att krama hårt.

Lilla njutaren!

'


 

just want you to know how much I love you

 
 
 
 
 
 

tisdagen

I tisdags, då jag fortfarande inte kunde blogga, var det full fart. Sovmorgon (bästa med mitt jobb, sovmorgon varje dag om jag så önskar!) (vilket jag önskar typ alla dagar i veckan!!), lite jobb och så ridlektion. Det var awesome. Min häst är awesome. Jag är awesome. Vi är awesome. Har fått till finliret i traven, nu fattas bara samma kvalité i galoppen så är vi redo för LA. Känns fint då det bara varit massa skit hela tiden, gång på gång, som satt enorma käppar i hjulen. Nu håller jag tummarna så hårt att de vitnar för att det ska fortsätta såhär, för en gång skull.

Några år sedan nu, mycket har förändrats, men han är fortfarande det viktigaste någonsin. Min största kärlek i världshistorien.

Därefter skyndade jag hem och hämtade jycken och drog iväg på fotbollsmatch.
Saker som hände under fotbollsmatchen:
- Jag frös ihjäl ungefär tjugotvå gånger.
- Pixy slet sönder min jacka, inte med mening men jag ville grilla henne på spett ändå.
- Pixy träffade en hundkompis att busa med.
- Lekkompisen snubblade in i en stolpe, suttade käften i stålet, blev aparg(!!!) på Pixy = slutlekt.
- Pixy dreglade när den nya vännen, sen ovännen, fick korv av alla möjliga.
- Tjugo ton mygg bet mig.
- E släppte in 7 mål.
- Pixy rullade sig mot mitt ben som en loppbiten.
Saker som hände efter matchen:
- Pizza.


 
 

Just nu:Solen skiner och life is nice!VARGARNA FRÅN VÄRMLAND!

Imorgon intar vi Frölundaborg för att se på;
enligt mig: när färjestad äter upp frölunda
enligt e: när frölunda krossar fbk.
Ska bli så galet awesome! FBK-trosorna och FBK-tishan är nerpackad, så även det lila nagellacket. En sak är i alla fall säker, är våra platser i Frölundaklacken kan jag räkna mina minuter innan jag placeras i ett gipspaket alternativt en urna ovanpå spishällen.
marry you


Don't say no, no, no, no-no;
Just say yeah, yeah, yeah, yeah-yeah;
And we'll go, go, go, go-go.
If you're ready, like I'm ready.

Cause it's a beautiful night,
We're looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I think I wanna marry you.

Finally!

 Äntligen, äntligen! Är bloggen tillbaka i mina händer. Under flera dagar har den varit omöjlig att komma in på och blogg.se har väl inte varit sådär överdrivet snabba på att räta till det... Men efter att ha förklarat att det här är min bebis, mitt tonårsliv, min officiella dagbok fick de tummen ur och rappade på. Tack och lov!
De påstod att någon varit in på bloggen, och det vill jag lova, det var inte jag. Men när IP-adressen är spårad så lovar jag att någon kommer åka på stryk. Har anlitat tre villiga torpeder som är väl klassade för uppdraget.
Pjuh.
Men nu är livet party igen. Så bra.Jag fixade barnvakt i helgen, så nu är min älskling hos mormor och morfar och de elaka kusinerna. Gjorde rackarns ont att lämna bort henne och veta att hon ska sova borta för första gången. Och bara det att man inte kan förklara VARFÖR. Det skulle göra det så himla mycket lättare. En hund? Va? Nä, det här är min bebis.molnen är grå och klockan går så sakta medan jag väntar på dig.


vrid huvudet. tack, förresten.

Lillebror står och målar på min tavla i köket.
Jag: "Åh, är det där mina magrutor?"
Linus: "Eh, nä, du håller i en marabou..."

EM-kvalet


basket

Är nu på väg hem från Norrköping. Jag och E har varit och kollat på basket, EM-kval, Sverige-luxemburg. Nu är det så att varken jag eller E är intresserade av basket. Så hur hamnade vi här? Vi skulle fira 1,5 år tillsammans och jag ville förstås ge honom något fint. Jag letade runt på ticnet och hittade dessa biljetter. Inte någonstans såg jag att det stod basket- utan tog förgivet att det var fotboll. Vad vet jag om sport, liksom... Att em redan varit? Äsch! Ehe. Så några timmar senare så blir jag fundersam och utnyttjar min bästa vän google. Och ja. Inser att jag bokat.basket. Tack och lov blev ingen besviken utan det var faktiskt riktigt nice. Att Sverige vann hjälpte ju till på traven. Men bästa presenten ska vi fara på nästa helg. Färjestad (kärlek) - Frölunda i Göteborg! Kommer att bli AWESOME! Så, nu far vi hemåt.

För du är kärlek gånger en miljon och lite till.


Snart 19 månader senare och magen pirrar fortfarande.
I love u!


ingen soldat.


mu


Jag har väl ungefär hundra sådana här bilder, redigerade och redo att laddas upp. För oss kolovers, dvs. Jag älskar kor. Framförallt kobebisar. Skulle vilja ha tjugo stycken i min lägenhet.
Men nu har mitt Internet, den normala hastigheten, sagt upp sin närvaro och kommer inte tillbaka förrän i månadsskiftet. Detta innebär att varje bild, i detta lilla format, tar typ en timme styck att ladda upp.
Jag. Orkar. Inte.
Så för oss väntande, hungrande efter kobilder; vi får vänta. Vår tid kommer.
Tills dess, på återseende.


Jag ska dansa med kolsyra i benen och skina ikapp med solen.Underbar dag!
Stor tid att förtära lite käk, fixa till och klä sig i något glittrigt, åka iväg till glada personer, dricka bubbel och fira att sommaren snart är slut. Men tills den verkligen är det så njuter vi!


hej hej

Varit ute och knallat sisådär en mil, vovven smällde i sig ett stort ben igår så idag sprutmålade hon världen, handlat för några miljoner, och nu är jag till sist hemma hos föräldrarna för att fara iväg till ridhuset för ett pass träning. Bara snart tre timmar försenad. Vad ovanligt för att vara oss...


Det här är min bror, han säger hej, hej!


no time for us.


Och vi bestämde med hårda ord att vi inte skulle prata mer,
att vår tid var slut och att en vänskap på fyra år var över,
att det inte fanns något mer att säga och ursäkter var inte tillräckligt nog,
att mista någon som är så älskad och innerst inne betydelsefull,
men allt har sitt slut och så även vi när tiden inte fanns för oss.


kärlek, styrka och världens bästa vän.


Efter problem med en hängande tand i främre underkäken är vi äntligen tillbaka på banan igen med träning och en och annan tävling i sikte. Åh, vad jag älskar den här varelsen. Mest av allt!

Förberedd i sitt fina sommartäcke att åka till ATG-Örebro första vändan.ATG-besök nummer två i Karlstad då allt ordnades upp. Bebisen var så trött av allt lugnande att jag och mamma praktiskt taget fick släpa 700+ kg häst till hans väntbox. Resterna av tanden, som hade gått av ner i roten, skrapades/grävdes bort och fick läka igen. Så nu är allt som det ska och han är så fin, så fin. Fick även använda lyspinnen så bäst vi ville för att undersöka uppbyggnaden av hans käft. Coolt, tyckte jag och mamma, likt två kinesiska turister gick på rundvandring och knäppte ett antal kort.


lyckligare nu

  

 

 


one day the sun will shine again, but not today.

 

 


det handlar om attityd, och din suger!

Jag har varit vaken sedan halv sex, på morgonen! Jycken tyckte inte att jag förtjänade sängen så det slutade med att jag gav upp och tog mig an soffan tillsammans med "ensam mamma söker". Bra tidsfördriv på sådana här okristliga tider. Hunden brer ut sig, låter mig få en liten kant av sängen om jag har tur. Dessutom lägger hon sig på täcket och totalt förgäves försöker jag ta det ifrån henne, men hon utnyttjar sina kilon med råge, spelar hjärndöd och vägrar flytta på sig. Så där ligger jag. På kanten. Och fryser.
Jag har spelat Ruzzle så det enda jag tänker på är "ras", "rasen", "dal", osv. Det är också ett bra tidsfördriv, åtminstone tills hjärnan ger upp och talar om för mig, som är van vid tretton timmars sömn, att fem timmar är alldeles för lite för att jag överhuvudtaget ska fungera.
Börjar snart bli dags att få på sig lite kläder och borsta gaddarna rena från nattens mysiga doft. Mums. Jag ska till frisören och bli fin. Förhoppningvis. Hoppas kunna gå mot mer oranget nu. Vi jobbar oss i alla fall däråt, jag och min frisör. Och det utan att håret trillar av min skalle. Men dessförinnan ska jag hämta ut mitt supporterpaket som blev betydligt billigare än från begynnelsen, tydligen fanns inte allt (ber en tyst bön att grejerna var slut och att det INTE kommer senare...)?! Är rätt säker på att jag inte behöver tre tröjor, FBK-trosor, halsduk, keps och allt vad jag nu lyckades klicka hem.
END!


Förra gången i frisörstolen. Yeah!

skönaste


so much love!


you're too far away


puss


mysisen , <3


kvällarna börjar bli mörka och regnet letar sig innanför kläderna.
Hej hösten!


think of you

And I think of you
Whenever life gets me down
I think of you
Whenever you're not around


And you rest your bones
Somewhere far from my own
Yeah, but you still pull me home


bästis.

vi som viskar blir aldrig hörda.


the world without ;"We can work this out
I believe, although it seems impossible now
Keep the world without
Only the two of us count
Two voices loud
It is possible now
Though they wore us down
We'll find our way again"
- A Fine Frenzy


larvigt. ehe.
Summertime, baby.Det börjar kännas som att sommaren lider mot sitt slut. Visst kan man fortfarande gå runt i linne, en och annan klänning och lyssna på somrig och alldeles lycklig musik. Kräftskivan är ännu inte avverkad, liksom augusti månad, färskpotatis säljs fortfarande men jordgubbarna har blivit allt sämre. Och tråkiga. Jag försöker uppodla en längtan till hösten, årstiden då allt grönt blir gult, brunt och sörjigt. Man plockar fram halsduken, lyssnar på KENT, tänder ljus i varenda vrå, häver mugg efter mugg med te. Myggen och alla dessa flygfän dör ut och jag måste ändå medge att det är skönt. Den friska luften, det ärliga regnet, den snåla vinden. Det är något särskilt, visst är det så. Men ett litet tag till kan det få vara sommar. Riktig sommar. Såsom det aldrig riktigt blev i år.


my love


ishockeyhöst. och vinter.

Om arton dagar ska jag äntligen för första gången se FBK spela. Live! Då man omges av överdrivet, hysteriska sportentusiaster blir man till sist smittad. Så nu ska här bli en riktig ishockeysäsong. Jag var in på FBK-shoppen igår och hittade både det ena och det andra. Slutade med kläder för trettonhundra kronor, lite drygt. Oj, tänkte jag. Det var ju att ta i lite, kanske.Hösten är så himla värdelös och deppig och kall och trist så jag bara känner att jag måste lista tusen saker att göra så hösten och vintern går jättefort.

ett år utan sommar


socker


lars, lars, lars <3


allt jag älskar, allt mitt hjärta brinner för. jag vill ut, vill leva.

Älskling, sommaren kommer långsamt Tänk om du kunde se lilla Sverige ändrar form Husen & gatorna är tomma Semestertid är landet i undantagstillstånd En motorväg, skär genom centrum över torgen och betongen i en plötslig hagelstorm Man glömmer att nätterna är korta och sömnen den bedrar mig med min hjärtesorg Men älskling, i natt kom du tillbaka och allting var förlåtet i en sällsynt lycklig dröm Och just i ögonblicket när jag vaknar hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum Älskling, jag vet att du är vaken Signalen når din del, av världen men får inget svar I värmen står luften dödligt stilla Tänk om du kunde se hur processen tappar fart Älskling, i natt kom du tillbaka och allting var förlåtet I en återvunnen dröm Och just i ögonblicket när jag vaknar hänger skuggan av hoppet kvar på mitt rum Älskling, jag har hittat in från mörkret det finns hopp om en förändring men det tar den tid det tar En ny start, jag tänker nya tankar men allt det där du föll för finns fortfarande kvar Allting har förändrats men jag känner likadant -------

RSS 2.0